Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabídka práce - co si pod tím představit?

Od: lucinka999 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

na annonci jsem narazila na tento inzerát: Hledáme asistentku pro erotickou videoprodukci. Žádný sex, dobrý plat.Zkušenosti nejsou potřeba.

Co si mám pod tím představit? Chápu že se jedná o točení nějakých erotických scén, ale když hledají asistentku, tak to znamená, že já bych nebyla aktérkou před kamerou, ale jen bych jim tam s něčím pomáhala, chápu to správně?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Vy to chápete správně, ale věřit se jim rozhodně nedá. Začíná to pomalu. Nejdřív chtějí drobný ústupek, pak větší a nakonec zjistíte že hrajete hlavní roli v péčku.

lucinka999
hodnocení

Toho se právě bojím, aby na mě nevyvíjeli nějakej nátlak. Napsala jsem jim mail, jestli by mi mohli podat bližší info o té pozici a co je náplní práce. Vzápětí mi přišla odpověď (v angličtině), jestli jim můžu napsat moje tel. č., že detaily probereme po telefonu. Tak nevím co di o tom myslet. Nechce si mi dávat číslo někomu, když ani nevím o jakou společnost se jedná.
Ale sháním holt nutně práci, tak nevím no :/ Zatím jsem ještě na tu jejich odpověď nereagovala.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, dá se to chápat tak, že to bude skutečně asistentka a bez sexu. Ale, jestli jste mladá a se slušnou postavou, tak se nabídce na jinou spolupráci neubráníte. Bude to velmi zajímavá suma a Vy budete čelit pokušení. No, a za určitých okolností se Vás ani ptát nebudou a Vy si pak půjdete stěžovat do lampárny - najednou nebudou žádní svědci. Já bych do toho nešel (tedy býti krásná a mladá). Možná bych vzal tu práci asistenta, ale to asi nepotřebují . Zdravím!

doplněno 10.01.14 12:41:

Přerušte s tou společností kontakt a rychle pryč. A žádný telefon - pak Vám budou volat mužský.

lucinka999
hodnocení

Pokud by se jednalo jen o klasickou práci asistentky, neměla bych problém. Před kameru bych ale nechtěla v žádném případě :( Vůči přemlouvání jsem odolná (už jsem měla několik nabídek jako focení a natáčení lechtivých scén, placená společnice, placená milenka :D )...ale vždy jsem odmítla, i když slibovali hory doly...Spíš se bojím, aby třeba po mě nevyžadovali něco, co nemám v popisu práce násilím ...proto jsem založila toto téma, jestli třeba někdo nemá zkušenost s něčím takovým

hodnocení

1x

Asistentka pro erotickou videoprodukci muze byt taky rozkurovacka pro chlapy, nez jdou pred kameru. V takovem pripade bys akterkou predkamreou skutecne nebyla. No neber to.

lucinka999
hodnocení

Orální sex, je také sex...píšou žádný sex...otázkou však je, jestli se jim dá věřit :(

parazit

Nech se zaměstnat a uvidíš,pak dej vědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]