Nejste přihlášen/a.
Uzavřela jsem smlouvu s dodavatelem elektřiny CENTROPOL s tím, že se postará o vše _ tedy i o výpověď smlouvy s firmou ČEZ. Nyní jsem na tom tak, že na rozpisu bezhotovostní platby SIPO mám od května dodavatele elektřiny dva. Čez výpověď odmítl a CENTROPOL dal přesto zálohu automaticky strhnout. Částky se mi platí z účtu a tak vůbec nevím, jak se zachovat, komu elektřinu v případě, že zruším trvalý příkaz, zaplatit, abych neporušila podmínky ani jedné z firem a neplatila sankce. Zatím mi nikdo nedokázal poradit. Má někdo s tímto zkušenost?
Přesně tenhle problém probírali včera v televizních novinách. Nevím jestli šlo o stejné společnosti ale určitě to bylo o stejné sprosťárně.
Přehrajte si zprávy bylo to myslím na ČT 1 nebo Nova. Říkali jak postupovat, moc jsem tomu nevěnovala pozonost. Jinak bych udělala to, co radí pán nade mnou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.