Nejste přihlášen/a.
Dobrý večér,měl bych takový menší dotaz,co jse týče navštěvování svého syna.S bývalou přitelkyni jsme se rozešli,ale máme spolu,společně dítě 4 letého kluka.Měly jsme soud,a tam jsme se dohodly,každých 14 dní,si ho budu moc brát k sobě.Ted se jedná, jen oto, důvod proč sem píšu je,že bývalá přitelkyně,mě vždycky zavolá nebo napíše že je nemocnej,pokaždý když si ho mám ten termín vzít.Tak já tedka nevím,jak mám postupovat,nebo jestli ji jde oto,aby kluk na mě zapoměl,fakt nevím.Myslím si,že jako otec mám právo vidět své dítě,jak byla dohoda,1 krát za 14 dni,ale furt mě bejvalá krmí kecama že je nemocnej.Tak ted jako co mám dělat?Podle mě to asi dám znova k soudu,že to porušuje,nebo já fakt nevím.Tak jestli někdo tady z vás má s tím nějaké zkušenosti,tak bych Vás poprosil o radu, jak mám postupovat.Jinak Vám všem tady předem Děkuji,za rady.
Dobrý večer. Zajeďte si za ní v den, kdy si máte syna vydzvedávat. A žádejte, ať Vám předloží zprávu a potvrzení od lékaře, že je skutečně nemocný. Pokud jí mít nebude, pak je povinna syna ke styku připravit a vydat Vám ho. Pokud tak neučiní, požádejte o pomoc policii ČR. Těm ukážete rozsudek, že máte tento víkend mít se synem styk a ti matku jiřž poučí o tom, co je její povinností...
Zdravím, zkusila bych ji varovat, že pokud mi bude nadále bránit stýkat se se synem, tak ji dáte k soudu. lušně, ale jasně. Buď se probere, anebo u toho soudu fakt skončíte - schovávejte si proto všechny sms, maily apod. Také bych si zjistila, zda syn navštěvoval školku v době, kdy byl "nemocný".
doplněno 09.01.14 20:10: Kapko, skvělá rada!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.