Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám takovou prosbu. Vlastním jeden značkový přívěsek na klíče, zničila se mi pružinka s tyčinkou a posílám ho do servisu. Jsem z Ostravy a servis je v Praze na pařížské. Jak mám přívěsek poslat, aby co nejrychleji přišel(mám ho klasicky v papírové obálce nachystaný). Případně když to posílám do firmy, mám to poslat jako balík do ruky? Děkuji moc. ( jsem v takových věcech trochu neandrtálec)..
Dobré je si v papirnictví koupil obálku s vnitřním igelitovým obalem se vzduchovími bublinkami a do ní v trochu větší krabičce třeba od zápalek dát přívešek a to cele poslat doporučeně a na dodejku,kterou příjemce musí podepsat při převzetí a pošta ti jí doručí zpět na tvoji adresu Na dodejce je i číslo zásilky pro připad ztráty,nebo jiné škody,což by však šlo ná ůkor pošty,ty však musíš mít doklad,podle kterého se bude zásilka dohledávat.Jinak mě v těchto obálkách posílá firma inkoustové náplně do tiskárny a je to bezva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.