Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, strašně moc miluju jednu holku, chodím s ní ven a už sem jí to i všechno řekl do očí ale ona mi řekla že jí mám dát čas a druhý den mi napsala že mě má strašně moc ráda ale zatím jako kamaráda, nevím co mám dělat musím na ní stále myslet a nedokážu si představit že by byla s někým jiným, máme spoustu společných zájmů a docela dost si rozumíme.. prosím poraďte, je mi 17.
Na zatím ne se ji vykašli. Tohle jsem taky zažil. Prostě chce být jen kamarádka. Zkus co jsem psal dříve, vím, že je to těžké, ale jinak se z "friendzone" nedostaneš. Znova opakuju není to 100% takže pokud dokážeš snést, že jsi jenom kamarád a nic víc... Pak bych to asi nedělal jenže ve skrytu duše ji pořád budeš milovat a budeš pořád přemýšlet jak udělat, aby se do tebe zamilovala a budeš se tím akorát trápit. Takže asi tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.