Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace víček ano/ne?

Od: korina* odpovědí: 6 změna:

dobrý den, chci se zeptat ,kdo má za sebou operaci horních víček? Nejsem nejmladší a věkem který je nemilosrdný ke každému co týká vzhledu pokud je to možné tak bojujeme. Né že bych to měla tak akutní jako václav Klauz , ten snad ani neviděl ale cítím že bych lépe viděla a více méně i lépe vypadala. Trochu se ale bojím , jsem dost choulostivá v oblasti očí. Nsnesla jsem dříve jako mladá kdyby mě někdo druhý maloval stíny , nebo dělal řasy . Tak nevím...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lilil
hodnocení

0x

v březnu jdu na spodní víčka , také se bojím , ale doufám, že kruhy a váčky zmizí.

lidus*
hodnocení

0x

Kamarádka si to dala jako dárek k 50tinám, operace proběhla v pohodě, modřiny až na tvář měla asi měsíc a dnes už je krásná a spokojená. Také bych to potřebovala ale jsem srab a ještě se mi to i zdá dost peněz.

mary*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám to za sebou asi 2 roky. Na celé operaci je snad trošku nepříjemná injekce umrtvení. Samotná operace trvala asi 1,5 - 2hodiny. Už to přesně nevím, páchlo to, jako když pálí peří. Dokonce bych se sama odvezla i autem domu. Moj kamárádi co na tom byli,tak byli přes noc hospitalizováni. toto je zřejmě lepší pro ty, kdo maj doma moc práce. jelikož kyž jsou doma tak nejsou v klidu . Ihned po příjezdu jsem se uložila a na ledování očí jsem použila zmrzlou přesnídávku (ve skleničce) :) , dobře pásla na oči. Nebolí to, je to spíše, tak trochu, jako zánět spojivek. Ale je lépe jít tam, kde mají větší praxi.

doplněno 06.01.14 17:55:

Mě to stálo 5500,-- Kč

hodnocení

0x

Také jsem byla ,,nebojte se nic to není,mám i dolní.Trochu modřin a ty zmiznou ,,chce to ledovat .

korina*
hodnocení

díky , dodali jste mi odvahu a objednám se. Unás to stojí prý 6.000. To je peněz doufám že to bude podle toho vypadat...

lendak*

moje kamarádka na tom byla taky...a je spokojená...ten vzhled je tím hodně vylepšen,omládnete...budete vypadat svěže a odpočatě...ty 2,5 hodinky z jednoho dne hrůzy za to stojí,pustí vám tam rádio...budete na něco(někoho)myslet a přežijete to...lidi přežili horší věci...tak se toho nebojte:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]