Nejste přihlášen/a.
chtela bych se zeptat na jednu věc paní doktorka mi ukončila neschopenku od zítřka mam jít dnes na noční nebo až zítra? v neschopence mam ukončení nemocenské od.7.1.2014
já mám taky neschopenku,letos podruhé,a když mě první ukončila v neděli 3.3,šla jsem do práce v pondělí 4.3.Takže když máte ukončeno dnes 7.1,tak jste schopná až od půlnoci(8.1),tudíž bych šla na noční až zítra.Ledaže by jste šla dnes od půlnoci
jÁ PRÁVĚ JSEM SI NEBYLA JISTÁ KDYBY JSEM ŠLA DNES UŽ OD 10H VEČER JESTLI BY MĚ MISTR NEPOSLAL TOTIŽ DOMŮ.
Takže jsem pochopila že až zítra a pokavad se domluvim ze zaměstnavatelem tak mohu i dnes děkuji pač kdybych šla už dnes tak mě ty dvě hodiny neproplatí a byla bych na tom stejně děkuji za odpověd
Ty dnešní dvě hodiny Vám samozřejmě zaměstnavatel proplatí, když je odpracujete.
Ukončení neschopenky odevzdáte při nástupu do práce zaměstnavateli. Pokud byste nastoupila už dnes na noční, zaměstnavatel to na neschopence vyznačí. Správa pak pokrátí o 2 hodiny výplatu nemocenské za poslední den pracovní neschopnosti.
doplněno 07.01.14 19:31: Naprosto nechápu, kde se u mé odpovědi objevily ty obrázky, ani nevím, co jsou zač, žádné takové jsem neprohlížela
hm, tak už tam nejsou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.