Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradíte mi o neschopence

Od: janina234 odpovědí: 6 změna:

chtela bych se zeptat na jednu věc paní doktorka mi ukončila neschopenku od zítřka mam jít dnes na noční nebo až zítra? v neschopence mam ukončení nemocenské od.7.1.2014

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

já mám taky neschopenku,letos podruhé,a když mě první ukončila v neděli 3.3,šla jsem do práce v pondělí 4.3.Takže když máte ukončeno dnes 7.1,tak jste schopná až od půlnoci(8.1),tudíž bych šla na noční až zítra.Ledaže by jste šla dnes od půlnoci :)

janina234
hodnocení

takže Vám moc děkuji na noční půjdu až zítra :)

janina234
hodnocení

jÁ PRÁVĚ JSEM SI NEBYLA JISTÁ KDYBY JSEM ŠLA DNES UŽ OD 10H VEČER JESTLI BY MĚ MISTR NEPOSLAL TOTIŽ DOMŮ.

Janino, mrkněte do odkazu, je tam řešený stejný problém i odpověď:

ferovanemocnice.cz/...

janina234
hodnocení

Takže jsem pochopila že až zítra a pokavad se domluvim ze zaměstnavatelem tak mohu i dnes děkuji pač kdybych šla už dnes tak mě ty dvě hodiny neproplatí a byla bych na tom stejně :)děkuji za odpověd

Ty dnešní dvě hodiny Vám samozřejmě zaměstnavatel proplatí, když je odpracujete.

Ukončení neschopenky odevzdáte při nástupu do práce zaměstnavateli. Pokud byste nastoupila už dnes na noční, zaměstnavatel to na neschopence vyznačí. Správa pak pokrátí o 2 hodiny výplatu nemocenské za poslední den pracovní neschopnosti.

doplněno 07.01.14 19:31:

Naprosto nechápu, kde se u mé odpovědi objevily ty obrázky, ani nevím, co jsou zač, žádné takové jsem neprohlížela :(

doplněno 08.01.14 17:44:

hm, tak už tam nejsou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]