Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, obracím se na vás s touto otázkou.Pracuji jako recepční na univerzitě, směny jsou 12 hodinové. Má nastoupit nová posila, jen na doplnění směn, tak 2-3 do měsíce.Jeden (všední) den jí má zaučit kolegyně a jeden den (sobotu) já. Nová kolegyně se má jen dívat. Nejsem proti, ale nelíbí se mi, že den, kdy se tam má jen "dívat" budu mít proplaceno jen půl dne a nová kolegyně za "dívání" dostane proplacen také půl dne. Nevíte prosím, jak to je, zda mám právo chtít proplacení celé směny?Děkuji a přeji dodatečně pevné zdraví v Novém roce 2014.
doplněno 05.01.14 21:58:Doplňuji: mám ZTP třetího stupně, z důchodu bych bohužel nezaplatila nájem, běžný chod domácnosti a pravidelné plavání, které mi pomáhá na mé lymfatické problémy s nohama.Takže to není tak, že bych byla po penězích.V přátelském tónu promluvím a zeptám se zítra nadřízené, jak to bude s proplacením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.