Dobrý den, mám takový problém a napadlo mě, že by s tím tady možná někdo mohl mít zkušenosti. Je mi 17 let a asi před třičtvrtě roku jsem byla na operaci - laparoskopii s velkou cystou na vaječníku a na druhém jsem měla nějaký nezhoubny nádor. Taky velmi často trpím na kvasinkové infekce a záněty močových cest (ty mám skoro každý měsíc). Vim, že kvasinek je těžké se zbavit, ale neumim si vysvětlit ty záněty, mám je i přesto, že se o sebe hodně staram, abych neprochladla a podobně. Teď jsem se léčila z obojího, přesto u mě přetrvává nepříjemné řezání při močení, bolest při styku, výtok a především hrozná bolest vaječníků. Nejdřív jsem si myslela, že mě jen pálí jizvy po operaci nebo že to mám od zad, ale začíná se to zhoršovat, většinu času je to jen tupá bolest, ale občas mě v podbřišku i picha. Nevim, jestli jít k doktorovi nebo nejít, jestli se to třeba může objevit po té operaci... Případně co by to mohlo být, jestli si někdo nevíte rady. Mám toho teď zrovna dost ve škole a moc se mi nechce bloumat po doktorech.
Zdravím, asi v tomto případě nejsem ten správný člověk na dobrou radu, ale podle popisu Vašich problémů bych doporučil návštěvu zdravotnického zařízení, kde jste operaci podstoupila, myslím, že návštěvou lékaře nic nezkazíte, některé zdravotní problémy není dobré podceňovat...
Určitě bych šla k lékaři. Zdraví máme jen jedno. Kamarádka měla velké bolesti břicha, její gynekoložka jí tvrdila, že je v pořádku a nic jí není.. Jenže ty bolesti si nevymyslela. Musela změnit lékaře, který na její problém přišel hned a začal léčbu.. Tím chci říct, že musíte doktory otravovat tak dlouho, dokud nebudete bez obtíží! Jedině vy víte, jestli jste v pořádku nebo ne!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.