Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v obou ramenech

Od: lounacek odpovědí: 4 změna:

Dobrý den všem. Již rok a půl trpím bolestmi v obou ramenech. Můj problém začal před rokem a půl při hraní tenisu/podání/. Po několika konzultacích s lékaři mi byl diagnostikovám impingement syndrom v jednom rameni. To znamená,že prostor v rameni mezi okolo šlach je zůžený a dochází k otěru šlach-to způsobuje bolesti. Fyzioterapeuti se přiklánějí k léčbě cvičením na stabilizaci ramenního kloubu a orthopedi chtějí operovat. Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost s tímto defektem ramen. Vím,že cvičení je běh na dlouhou trať,ale už nechci potíže déle protahovat.Když už jsem se rozhodl pro artroskopii přidalo se po roce i rameno druhé,tak si myslím,že je něco špatně a operacemi problém jen oddálím a přijde znovu. Bolestivý je zejména prostor kolem vrchní části ramene,jakoby na klíčku ramene. Děkuji moc všem za cenné zkušenosti a rady,které mi mohou pomoci bez operací. Přeji všem hezký den

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Nechápu vás, proč se ptáte zde a nejdete k lékaři?

mit
Nečetl jste snad, že se ptá jestli nemá nebo neměl někdo stejnou zkušenost? Váš komentář je naprosto zbytečný. Mohl jste si ho klidně odpustit
lounacek
hodnocení

Děkuji za zastání,hezký den

marketa78
hodnocení

0x
Dobrý večer, mohu se Vás zeptat,jak celý Váš případ dopadl? Byla nutná operace? Mám stejné příznaky...při volejbale začalo cca pred 10 lety bolet rameno při podání...poté pauza na mateřské. Nyní ho musím dloouho rozcvičit,pokud si chci plnohodnotně zahrát. To vše stále bez lékaře,dalo se s tím žít. Nedávno se však přidalo druhé,mnou nepoužívané rameno,čemuž nerozumím. Bolí to v záběru,tahu v různých polohách. Také v noci při obracení,pokud mám rameno pod sebou. Poradíte,prosím, co s tím? Děkuji za odpověď,Markéta

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]