Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem. Již rok a půl trpím bolestmi v obou ramenech. Můj problém začal před rokem a půl při hraní tenisu/podání/. Po několika konzultacích s lékaři mi byl diagnostikovám impingement syndrom v jednom rameni. To znamená,že prostor v rameni mezi okolo šlach je zůžený a dochází k otěru šlach-to způsobuje bolesti. Fyzioterapeuti se přiklánějí k léčbě cvičením na stabilizaci ramenního kloubu a orthopedi chtějí operovat. Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost s tímto defektem ramen. Vím,že cvičení je běh na dlouhou trať,ale už nechci potíže déle protahovat.Když už jsem se rozhodl pro artroskopii přidalo se po roce i rameno druhé,tak si myslím,že je něco špatně a operacemi problém jen oddálím a přijde znovu. Bolestivý je zejména prostor kolem vrchní části ramene,jakoby na klíčku ramene. Děkuji moc všem za cenné zkušenosti a rady,které mi mohou pomoci bez operací. Přeji všem hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.