Nejste přihlášen/a.
S bejvalkou jsme se rozešli v řijnu po 2 letech.Měli jsme se brát,z toho nakonec sešlo.Stále spolu bydlime ješte s jeji sestrou kvůli finanční situaci.Měli jsme dobrý vztah spolu až do silvestra.Musel jsem být v práci a ony si pozvali nějakou partu kterou poznali na netu před pár dny.Ja nakonec musel jít spat jinam,stále tam slavili a ja se po 22 hodinách práce vyspat.Jeden kluk ale zůstal přes noc,zůstal celý den a zase přes noc.Když jeji sestra vyjela pryč na vikend , konečne jsem šel domu.Nikdo mi to nezakazoval ale ja nechtel byt u toho jak je s jinym klukem,navic jsem nevedel co spolu maji.Bylo mi řeceno ze to je kamarad,ze snim nema ale ze i kdyby jo,tak mi to ma byt jedno,ze mamsvuj pokoj..Stale tvrdi to same.I kdyz mam pocit ze lze tak presto nevim co mam delat.Nespi s kazdym,byl jsem jeji prvni sexualni partner,neni lacina.Necitim se tu uzjako doma,zacinam to utesovat v trave a chlastu,v praskach na uklidneni.Stale ji mam rad a vratil bych se k ni a strasne me ubiji koukat se jak si zacina neco noveho s nekym a jak jsem ji prestal totalne zajimat..Nevim jak dal,takze budu rad za kazdý nazor a radu nebo i zkusenost..
To je to nejhorší, co jste mohli udělat, zůstat spolu bydlet. Kvůli financím se budete psychicky deptat. Přísloví sejde z očí, sejde z mysli, má asi něco do sebe a je našimi předky léta ověřené. Co více napsat, vyřešte si otázku bydlení a postupem času se přes to přeneste až zbudou jenom vzpomínky. Takhle se v tom budete jenom šťourat, užírat, žárlit, vyčítat atd..
Měli jste se rádi, to je fakt, ovšem od října jste si znovu cizí. Můžete si tedy dělat, co chcete a vaše bývalá taky. Jste přece oba bez závazků, ne? a váš vztah už neexistuje.
Stejně tak si i Vy můžee najít novou ženu, nikdo Vám to nebude zazlívat. Proč?
Jak psal kolega, nejhorší je, že jste spolu zůstali bydlet i nadále, po rozchodu. Vztah sice skončil, ale denně se vidíte, Vy si proto pořád děláte na ni nějaké právo.
Takže je jen jedna šance, jak se pořád nevidět a netrápit se. Buď se odstěhujete Vy, nebo ona. Jistě se nějaké levné bydlení sežene. Jinou možnost nevidím. Tahle budete neustále užírat a trápit sebe a ji taky. Víte, kolik lidí se na světě rozešlo? A život jde dál. Jen ji nesmíte mít denně na očích. Proto jeden z vás pryč ze společného bydlení. Jaga.
Já to vidím stejně, pokud budete spolu bydlet, tak se nehneš citově z místa a budeš se jen trápit.A řešit problémy trávou, alkoholem a práškama není taky nejšťastnější řešení.
Jediná rada je se odstěhovat, uvidíš, že je pravda c tom, že pokud se s ní nebudeš stýkat, za chvíli to přebolí. Je zbytečné trýznit sám sebe takhle dobrovolně
Ty si fakt borec. Takové psycho bych asi nechtěl dobrovolně zažívat. Jen kvůli tomu, že si finančně pomáháme. Si to nedovedu ani představit, že jsem vedle svojí bývalé, kterou chci a pořád miluju, ale ona to má zpracované a je vedle mě s nějakým jiným. Tfuj. Vypadni z tama co nejdřív a zkus jí nic nevyčítat, měj ji rád, dopřej ji svobodu, nové vztahy, protože ji právě miluješ a nechceš ji vlastnit, ale přeješ jí to nejlepší. Ale vedle ní tě tvá mysl bude pekelně užírat. Je divné, že to nenapadlo tebe, ale i ji, že ti to nenavrhuje, ať se netrápíš a jdeš od ní. Z toho by se dalo trochu usuzovat, že pokud tě moc neřeší a nesnaží se ti pomáhat, abys nepadal do alkoholu, trávy, prostě pokud vidí jak trpíš a nic moc to s ní nedělá, tak bych řekl, že nemáš ani čeho litovat. Ta holka tě neměla nikdy opravdu ráda. I po rozchodu by dvoum lidem mělo na sobě moc záležet, na štěstí toho druhého. A právě proto, že lidem na sobě záleží a nechtějí se trápit, tak jdou od sebe. Ale kdoví jak to celé u vás je.
Sbalte si věci a najděte si okamžitě jiné bydlení.Nechápu, že tam ještě setrváváte.
Vůbec nediskutujte (nějaké bylo mě řečeno - co to je?) a nepřemýšlejte o tom co s kým co má nebo nemá. Mezi vámi to skončilo a vy máte před sebou jinou známost, však ji nadete nebojte se. Jste chlap. Ne rozbředlej rosol co hulí trávu, pojídá prášky a chlastá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.