Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spam ze seriálů

Od: giraffeman odpovědí: 4 změna:

dobrý den. jistě to znáte... když se koukáte na online seriály a najednou vám při otevření vyskočí spamy. Tento mě ovšem velice zarazil... Onen vlastník domény nevím jestli oprávněně používá jména policie čr a tak nevím jestli to mám nějak řešit nebo ne. zde je odkaz policie.cz.id101359633-61/... ... Jsem si vědom že jsem se nedopustil ani jednoho z uvedených bodů jelikož mám počítač teprve pár dní a seznamuji se s ním. Předem děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Avast odkaz blokuje. Podle mě se jedná o virus policie. Už tu bylo mnohokrát řešeno.

giraffeman
hodnocení

Pokud ano... moc děkuji ;) nejraději bych to poslal na samotnou policii aby s tím něco udělali

hm*

Nic neposílej, oni tu neplechu už dávno znají.

doplněno 03.01.14 23:05:

Konečně jsem si prohlédnul, o čem to pořád všichni píšou. :)

hodnocení

2x

na odkaz neklikám, ale URČITĚ ŘEŠIT. dceři mé známé se před asi rokem-dvěma stalo to samé, ta, chudinka, volala na policajty (k jejich velkému pobavení)... nakonec pomohl její přítel, který vyčistil z počítače tu havěť, která tohle spouští *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]