Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klikni a volej - vyplatí se?

Od: clayman® odpovědí: 7 změna:

Hledám nějakého levného operátora pro mámu, kde by nebyl žádný závazek a byla dobrá cena. Co takhle klikniavolej.cz? Nepoužívá to někdo z vás, že by napsal hodnocení a hlavně, zda se vyplatí resp není tam nějaká záludnost?

Díky předem!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

1x
Co blesk mobil? Občas přidají k dobitemu kreditu nějaký bonus, tak cena taky není špatná.
doplněno 05.01.14 15:11: Mně ten tesco nepřipadá výhodný. Nestudoval jsem to podrobně, ale 1.50 kc platí jen na čísla tesco mobil, na jiné čísla 2.90 Kč. Mají sice akci ze k dobite částce přidají jednou tolik, pak by minuta voláni přišla na 1.45 kc, ale kredit platí jen 30 dnů! a min částka je 200kc. To by se vyplatilo jedine v případě, ze by se měsíčně provolalo minimálně 400 Kč. Blesk mobil je v tomto stále lepší, kredit platí půl roku.
hodnocení

NN, jen bonus platí 30 dnů, takže první měsíc vždy musíš provolat 200 Kč bonusu a další 200 během půl roku ;)
stirecek*

Tak mrkni na voocall calbak. Teď jsem se zaregistroval, poslal přes fio deset kč na zkoušku a funguje to. N a druhý tel jsem volal za 0,65hal. Jen se zaregistruješ a je jedno, jakou kartu máš v mobilu. Nevýhoda, že žádost o spojení je posílána přes net nebo wifi, hovor pak probíhá buďto přes voip nebo sít operátora, tomu ale nic neplatíš. Jinak ale u voocall si mužeš objednat i tarify, nejlevnější za 99Kč/60min.

doplněno 05.01.14 16:25:

Jinak v rodině máme pět karet s tarifem odepiš u fodafone za 12kč/40min v síti, takže do vodafonu voláme za nějakých 0,35hal a mamce jsem ještě pořídil blesk na volání do cizích sítí. No a já teď mužu volat do cizích sítí přes voocall za pár haleřů, tedy pokud jsem v dosahu wifi, aby prošla žádost o spojení. Jiní to mají i přes sms, ale ta sms může zase prodaražit volání a platí se i když hovor dotyčný nezvedne. účtování je první minuta celá, poté po sekundách, tedy lepší než klikni a volej. Navíc není třžeba v telefonu nic nastavovat a voláš přímo ze seznamu, jen si vybereš, přes co chceš volat.

doplněno 05.01.14 17:39: Tak Kecam - účtování má voocall po sekundách hned od začátku.

foo*
hodnocení

0x

často se u méně známých operátorů stane, že se nedovoláte na normálního operátora (O2,T-mobile,Vodafone) takže bych raději zvolil známého operátora a nechal SIMku na kredit.. pokud jde jen o volání a sms

Nedostanete SIM kartu. Nějakou musíte mít v telefonu od jiného operátora a dobíjet ji aby nepropadla. K tomu si dobíjíte kredit na portálu klikniavolej.cz. Volaným účastníkům musíte na portálu předem vygenerovat volací čísla Rychlé volby, která si uložíte do kontaktů telefonu. Není to praktické pro nečekaná volání - údržbáři apod. Ceny jsou dobré, ale účtování po celých minutách (60+60).
V obdobných cenách (1,90/min) se pohybuje také GoMobil, za předpokladu, že tam půl ročně dobijete minimálně 500 Kč. Bleskmobil má sazbu 2,50/min (60+1). Kartu Bleskmobilu je třeba dobíjet kažtdých 6 měsíců. Nezjistil jsem jaká je minimální částka pro povinné dobití BleskMobilu?, možná to sem někdo doplní.

hodnocení

Diky moc, to je na prd. Starší generace tohle nedá :( zkusím Tesco Mobile, do konce roku za 50% a pak se uvidí, kam dál...

hodnocení

0x

Zatím se mi zdá Bleskmobil cenově velmi dobrý, přehledný, nekomplikovaný. Na jedno vybrané tel. číslo jen za 1 Kč/min

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]