Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Daně u pracujících důchodců

Od: johny* odpovědí: 8 změna:

Vážení,jsem pracující důchodce a tudíž nemám nárok na slevu na dani,nová vláda by měla tuto situaci změnit a mě by zajímalo,je li již určen nějaký termín,od kdy by již mohla tato změna nastat.Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
To jo, duchodci berou duchod, ktomu vyplatu. A mladi nemaji mista pro praci...
H0nz
Jsou důchodci, kteří 40 let pracovali, a k směšnému důchodu si dnes musí přivydělávat.
A k tomu prací, kterou mnoho mladých dělat nechce.
Já pracuji 48 let, stejný čas platím daně. I jako důchodce. Teda někoho živím. Třeba někoho, kdo ve svých 40 letech ještě nebyl doposud zaměstnaný.
Rozmysli si, do koho budeš rýpat...
ivik*

Nic mi po tom není, ale můžete napsat, kde jako důchodce pracujete?

doplněno 03.01.14 14:29:

Proč mi na moji otázku nikdo neodpovídá?

naoko

Možná proto, že s vámi souhlasí , zrovna tak jako já. Opravdu vám po tom nic není.

ivik*

Nebo jsou to opět ty potrefené husy,že?

ivik*
hodnocení

0x

Vážení,jsem pracující žena a tudíž nemám nárok na slevu na dani,nová vláda by měla tuto situaci změnit a mě by zajímalo,je -li již určen nějaký termín,od kdy by mohla tato změna bastat.Děkuji.

buss
hodnocení

0x

To je třeba sledovat psp, jak jsou projednávány zákony, zda to už bylo vůůbec navrženo..

hodnocení

0x

Ja nekde nedavno cetla, ze se to necha nejak zaridit, odhlasit se na den ,ted nevim ze socialky nebo zdravotniho? Ale to uz je ted asi pozde. Zkuste to vygooglit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]