Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bechtěrev - Bio léčba - Důchod

Od: janek* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.Jsem Behctěrevik 3tího stupně.Již rok si píchám bioléčbu a rok mám taky důchod 2. stupně.V Březnu pudu na prezkoumání a tak by mě zajímalo, jeslti mám nějako šanci , že mi inv. důchod zůstane.Já osobně si myslím že ne, protože vím, jak jsou tam tvrdí, ale zase na druhou stranu bioléčba mi pomohla s tím, že mě záda skoro nebolí, pokud jsou v klidu.Jakmile deší dobu pracuju, záda začnou strašně bolet a nedá se to vydržet, takže jsem bez práce a dělám jen po brigádách, jinak se to nedá :( Bojím se, že mi řeknou, že když mám bioléčbu, tak na důchod již nárok nemám :( Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Hlavně prohodte slovo delší za kratší. Takze když jen chvilku pracujete, tak vás to hned bolí. Oni nebudou hledět že vás takhle nikdo nezaměstná. Není jejich starost shánět vám práci. Jste schopen pracovat, tak důchod sem!

hodnocení

0x

Až vyřešíte, napište. Jsem velice zvědavá, jak to naše zdravotnictví vyřeší. Prý, plnohodnotný život. *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]