Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

The Simpsons Movie

Od: mrx odpovědí: 14 změna:

Zdravím, potřeboval bych poradit, jestli se někde dí stáhnout The Simpsons Movie v originále. Všem děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V originále myslíte jako v angličtině? kickass.to/...

mrx
hodnocení

Ano, v angličtině. Děkuji, ale když dám stáhnout, je to v exe. Nechci se chovat jako někdo, kdo ví všechno, ale těmhle věcem moc nerozumím.

kangaroo*
hodnocení

0x

Třeba takto přes Google linky :

google.cz/...

mrx
hodnocení

Tolik stránek, co jsem našel, ale pořád se to stahuje v exe. Už nevím, co mám dělat. Ale děkuji

kangaroo*

Co tohle mělo by jít o DVD kopii včetně CZ a ANG verzi :)

uloz.to/...

mrx
hodnocení

Připadám si trošku hloupě :( To už jsem zkoušel stáhnout, ale nějak tonešlo, nevím, jestli se to nestáhlo celé či co, jedině to zkusit znovu, bylo by to na 7 hodin, takže bych napsal až zítra. :|

mrx
hodnocení

Nebo chtěl bych se zeptat, jestli nevíte, jestli se The Simpsons Movie nedá tady někde v ČR koupit.

To nemá smysl. Udělejte te to takhle: Toto stáhněte: slunecnice.cz/... (hodí se to i na další filmy), nainstelujte a poté klikněte na downlad torrent na té stránce co jsem Vám před tím poslal, ono to stáhne a můžete koukat.

mrx
hodnocení

Děkuji moc, už se stahuje, tak čekám, jak to dopadne. :)

Vždy když chcete stáhnout filmy nebo cokoliv velkého, tak napište jméno aplikace a za to download torrent a ono Vám to najde odkazy na torrenty. Není nijak omezená rychlost jako například uloz.to jede to plnou rychlostí (pokud je tedy dost seedů, to poznáte časem jak to funguje).

! Pravidlo Z7: je zakázáno poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.

On dneska ještě vůbec někdo kupuje filmy? Samozřejmě, hry si kupuji, ale filmy stahuji.

samozřejmě, že si filmy taky stahuji, ale ctím alespoň pravidla poradny. Samozřejmě, stahování není ilegální, ale při stahování přes torrent data poskytuješ dále, což už v rozporu je ;)

Aha, v tom připadě se omlouvám poradně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]