Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,
asi 3 dny mě trápí velké nachlazení, teče mi z nosu, z očí, pobolívá mě hlava. Od dnešního rána mě bolí na prsou při smrkání a také při zakašlání (ale kašel nemám, jen když zakašlu, abych vyzkoušela, jestli to bolí...), divný tlak tam mám i při mluvení nebo hlubším dýchání. Bolest je největší při kašlání (dá se to vydržet, ale je to nepříjemné...), při smkání menší a při dýchání a mluvení jen nepatrná.
Máte s tím někdo zkušenosti? Myslela jsem, že by se mohlo jednat o zánět prudušek, jenže to bych nejspíše měla i ten kašel. Pokud to nepoleví, půjdu zítra k lékařce, mám zkouškové a tak bych nerada něco zanedbala, nemůžu si teď dovolit dlouhé marodění...ale zajímalo by mě, s čím mám při její případné návštěvě počítat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.