Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nachlazení, bolest na prsou

Od: natys* odpovědí: 5 změna:

Dobré odpoledne,

asi 3 dny mě trápí velké nachlazení, teče mi z nosu, z očí, pobolívá mě hlava. Od dnešního rána mě bolí na prsou při smrkání a také při zakašlání (ale kašel nemám, jen když zakašlu, abych vyzkoušela, jestli to bolí...), divný tlak tam mám i při mluvení nebo hlubším dýchání. Bolest je největší při kašlání (dá se to vydržet, ale je to nepříjemné...), při smkání menší a při dýchání a mluvení jen nepatrná.

Máte s tím někdo zkušenosti? Myslela jsem, že by se mohlo jednat o zánět prudušek, jenže to bych nejspíše měla i ten kašel. Pokud to nepoleví, půjdu zítra k lékařce, mám zkouškové a tak bych nerada něco zanedbala, nemůžu si teď dovolit dlouhé marodění...ale zajímalo by mě, s čím mám při její případné návštěvě počítat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Při výdechu píchne na prsou?

natys*
hodnocení

Když vydechnu tak, jak jen to jde, tak píchne, možná spíše zabolí jakoby za hrudní kostí. Ale to musím vydechnout opravdu úplně, při běžném dýchání cítím jen malinký tlak. Když zakašlu, zabolí na stejném místě.

Zánět pohrudnice. A možná něco k tomu.

natys*
hodnocení

I přesto, že nemám ani zvýšenou teplotu a kašel? :(

Obávám se, že ano. Lékařka to poklepem a poslechem pozná. Antibiotika to pořeší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]