Dobrý den, už dlouho jsem toto téma chtěla probrat, jenže nevím s kým a rodinu do toho tahat zatím nechci. Před rokem a půl jsem poznala holku, která mi změnila život. Miluju jí. Chci s ní být každý den. Ona patří ke mně a já k ní... Problém je, že emocionálně jsme obě na stejné vlně, ale já zatím nemám potřebu s ní mít v uvozovkách něco sexuálního... Ráda jí obejmu, polibim na krk, držím za ruku, jsem u ní... Ale neumím si představit, že bychom spolu "spali". Už jsme spolu ležely i v posteli a prostě tam byly a užívaly si ten pocit blízkosti té druhé ( v té době jsme spolu ještě nebyli). Ale když se nedávno pokoušela mě políbit, nevěděla jsem, co dělat a raději jsem se toho zdržela... Miluju jí, a je mi jasné, že jednou k tomu dojde, jen jí nechci nějak zklamat. Předem děkuju všem, co se alespoň pokusí mi nějak pomoc
nemyslím si že se homosexualní pokud ti není blízky třeba jen polibek s ní tak bych řekl, že ji máš hoooodně ráda jako kamarádku ale budeš na kluky, to z toho vyvozují já
Ahoj, podle mě je pro tebe zkrátka jen moc důležitá a máš ji moc ráda, svoji nejlepší kamarádku taky zbožňuju, jsem ráda s ní, ale vživotě bych se s ní nechtěla milovat a ani líbat, nemusíš se "bát" podle mě rozhodně lesba nejsi.
Neřeš to s náma. Popovídej si s ní. Popiš jí jaké máš pocity a zjisti jak to vidí ona. Třeba "to" pak přijde tak nějak samo... A nebo se ukáže že ani ona nemá o nic intimnějšího zájem a jen jí také vyhovuje mít blízkou kamarádku.
dcspeedi*
přečti si, co píše než začneš radit ... moje ráda pro tebe :D
už se zmíňovala, že se pokusila kamarádka o polibek
Pokud citis, ze ji milujes a nemas problem ji libat na krk.. nechal bych to plynout a klidne bych se nebal jit dal - aspon zjistis jestli se ti to libi nebo ne. Maximalne budes o hezkou zkusenost bohatsi a v klidu muzes kamaradce rict: "chci te polibit, hledam se a potrebuju zjistit co a jak.."
cassty
Už jsem jí libala na krk a líbilo se jí to... Já si jen neumím představit být s ní v posteli. Nechci na to spěchat, zároveň nechci,aby si myslela, že nemám zájem... Děkuju musím si o tom hlavně promluvit s ní
cassty
Děkuju spíš potřebuju čas, abych i urovnala, co chci od toho vztahu já... ještě jednou moc díky
(...jestli se nejedná o vtípek) CASSTY, když si prohlížíš obrázky lidí na NETu nebo v časopisech, nebo jsi na pláži či plovárně, líbí se Ti "kluci " nebo " holky " kdo tě víc přitahuje-co si pomyslíš při prvním pohledu na hezkýho kluka či holku? V devatenácti si myslím, že musíš mít jasno...Osobně jsem měl definitivně jasno v sedmé třídě-cca 13-14-ti letech, líbila se mi spolužačka a "uklidnily nebo vytřídily " se mi hormony...
cassty
Nejedná se o žádný vtip... Právě v tom to je. Celkově teď nemám chuť se s nikým sbližovat... Kluci fajn, holky fajn... Ale netoužím teď po ničem...
Moje rada,zkus to a uvidíš.Třeba nejsi lesba,třeba jsi bisexuálka a bude Ti dobře jak s muži,tak i s ženami.Hlavně buď a žij s tím,s kým Ti bude dobře a kdo Tvé city bude opětovat.Ať už to bude žena či muž.
Spis nez s ni se o tom bavit, o tom popremysli Ty sama. Mozna mas v sobe nejaky blok, mozna si tomu jeste chces dat nejaky cas. Ptej se sebe, zjistuj, co se Ti libi.. Ja zjistila, ze jsem lesba, v 16ti letech, a tedy v 19ti jsem mela uz ve vsem jasno. Muzi me nikdy, i pres nekolik sexualnich zkusenosti, neuspokojovali a sexualne nepritahovali, zeny ano. Ptej se sama sebe, co chces, co se Ti libi, milujes ji, ale jak? Proc? Hodne stesti a nenechavej se nikym odradit. Jediny clovek, ktery te bude od homosex.vztahu odrazovat je clovek stupidni, ktery si nevidi ani na nos )
No, názorů už jsi viděla dost, ale zeptám se, máš nějakou předchozí zkušenost (dobrou/špatnou) s klukem/holkou? Tohle na to taky má dost vliv, jestli jsi s nikým nechodila a sex neměla, tak je to možná i důvod k tvému "Ale neumím si představit, že bychom spolu "spali" " A jak jsem četl, tak kluci fajn holky fajn, takže lesba podle mě nejsi, když jsou an tom obě pohlaví stejně, maximálně Bi, ale to zjistím časem a zkušenostma Podle toho jestli se váš vztah bude "vyvíjet" nebo naopak se maličko vrátí, tak uvidíš, jak to najisto s tvojí orientací je. Teda lesbičky neznám, takže ti neporadím v tom, jestli s ní zkoušet víc nebo ne, ale spíš podle chuťi, tím nikdy nic nezkazíš a když se jí to náhodou nebude líbit, tak ti to v klidu řekne jako nejlepší kamarádka
Cassty, já bych to moc neřešil - jsi mladá, tak zkoušej co ti život může nabídnout. Proč se bát líbat s holkou, zvlášť když je ti s ní fajn? To není nutně známka homo- nebo bisexuality ani ničeho jiného. I kdyby k tomu sexu došlo, no tak co? Umře kvůli tomu koťátko a začne hurikán? Ne, jen možná poznáš kousek sama sebe a možná si řekneš - takhle ano nebo takhle už ne. A navíc - když to nezkusíš, možná si to budeš za pár let vyčítat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.