Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádci. Jsem už ve věku, kdy bych měl radit já, ale... Jsem šťastně ženatý. Dlouho jsem chodil okolo jedné ženy, až jsem se do ní zamiloval. Zpočátku, krátce jsme to poblouznění prožívali oba (bez sexu). Ona pak pochopila, že nechce rozvracet rodinu, já pochopil, že bych se nedokázal rozvést. Jakoby jsme se stali kamarádi. Já ji opravdu obdivuju a vážím si jí, proto z mé strany nedošlo k žádnému ukončení citů. Ještě chvíli jí to lichotilo, když jsem se zmínil, možná jsem to jednou přehnal a narazil jsem. Začalo jí to vadit. Nedivím se, když to nemá žádné řešení. Tak jsem se stáhnul, vyjadřuji se věcně, ale už je skoro pozdě. Respektujeme se, skoro nekomunikujeme, ale k Novému roku jsme si popřáli. K narozeninám taky. Dost často na ni myslím a čekám, že se někdy ozve. I když vím, že to může trvat třeba rok, než napíše, jako kamarádka. My si totiž stylem psaní velmi rozumíme, pořád máme o čem.Jenomže jsem to zkazil svými láskyplnými emocemi. Není to úlet, kdybych nebyl vázaný, šel bych do toho bez jediného zaváhání. Asi tak, dík za názory.
Zdravím. Toto může potkat každého. Pak záleží jen na tom, zda zvítězí city nebo rozum. Ale každé poblouznění dříve, či později, odezní. Píšete, že jste šťastně ženatý. Tak si odpovězte na otázku, zda Vám stojí za to, své manželství takto nabourávat. Pokud víte, že se nedokážete rozvést, pak si nekomplikujte tedy život..A ani jí. U ní zvítězil jasně rozum, proč by měla stát o ženatého chlapa a být jen kratochvílí, když ví, že jí víc dát nemůžete? Napadá mne, jak byste se cítil asi Vy sám, kdyby se ve stejné situaci ocitla Vaše manželka a přišla se sem poradit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.