Nejste přihlášen/a.
Jsem velmi společenská dívka a našla jsem si zálibu ve znásilňování starších chlapců, zpravidla 24+. Nevíte kde bych mohla narazit na nové povolné oběti? Už jsem vyzkoušela snad vše a seznamky nemám ráda, připadá mi to velice potupné...
Díky za odpovědi, jestli máte na mě nějaký osobní názor, honem sem s ním, těším se
Nevím kolik vám vy ,,velmi společenská dívko,,(no,ještě že jsem ve slově dívka neudělala překlep) ! :--)),je let,ale znáslilňování ,,starších ,,chlapců 24+? Děláte si z nás srandu? No,ale každopádně by jste neměla opomenout § 185 Trestního zákoníku,podle kterého se trestá i za znásilnění muže ženou ! Sazba do 5-ti let.!
Proč bych měla vyhrávat? Že je to pitomej,pubertální fracek jsem pochopila hned,ale poradna je od toho,aby se radilo a ne aby se rádci navzájem napadali.Co se týče anonymních neregistrovaných,tak jejich reakce jen málokdy beru na zřetel.
Pro začátek bych si nejdříve zjistil co to gerontofilie vlastně je, protože chlapci 24+ do této škatulky opravdu nespadají.
Jinak bych souhlasil s kolegou Hangarem... zkuste to tu s námi. Určitě se zde najdou muži Vámi preferované věkové kategorie, kteří se rádi nechají zlákat nabídkou společenské dívky.
Díky za rady a názory, abych teda ještě někomu neukřivdila, následují mé reakce:
Ruze: Ano, na trestní zákonník opravdu nezapomínám, a jak již jsem zmínila v otázce: hledám povolné oběti, tedy ty, kteří s tím souhlasí Toť vše, máte na mě nějaký názor a vzhledem k tomu že mě vůbec neznáte, nevíte že se mýlíte.
Gotrekzagary: Zajisté, počítala jsem s možnými rýpaly, ale podívejte se na jiný úhel pohledu: 68 letý muž má poměr s 13ti letou dívkou. Obecně by byl označen za pedofila, i když tomu tak není, pedofil je označení pro člověka, který letí na věkové rozmezí 5,6 - 12 let ale ano, abych ukojila Vaše touhy, pojem gerontofilie opravdu nebyl použit správně.
Martinaa: Drobné škobrtnutí, uznávám, ale "šupky dupky", nejste Vy ta maminka co říká "jezus to jsou ale mimísci ťutínkovský(ští)"?
Pokud někdo vzal mou reakci špatně, pardon.
Díky všem za odpovědi i za názory na mou osobu, jsem vám velmi vděčná, i když jediný kdo mi tu byl schopen odpovědět byl Hangar, všechny ostatní spíš zajímá, komu se mohou vysmát jen kvůli tak sprosté chybičce, jako byla ta moje. Vás ostatní tedy prosím: Lidé sem píší z nějakých důvodů a rozhodně to není tak, že chtějí, aby jim někdo nadával.
S přátelským pozdravem Angeemel
Ale milá Angeemel... já se Vám přece nevysmál. Jen jsem upozornil na nesprávně použitý termín a následně souhlasil s kolegou Hangarem (takže v podstatě poradil totéž).
Co se týká toho vztahu 68 letého muže ke 13 leté slečně... ano máte pravdu, spousta lidí by to nazvala pedofílií a byla by vedle, protože se jedná o hebefilii. A světe div se, hebefilní reaktivita je běžná u naprosté většiny mužské populace, řečeno česky, většině chlapů není zcela lhostejný pohled na nahou slečnu příslušného věku v začínajícím rozpuku své ženské krásy. Ale o tomto jak vidno Vás netřeba poučovat, neb zde jste se trefila. Byť hranice mezi pedofilií a hebefilií je časo vášnivě diskutována.
doplněno 01.01.14 18:58:Jinak pokud opravdu chcete radu... nevíme přesně co vše za možnosti jste vyzkoušela. Nicméně pokud se budete vyhýbat seznamkám, Vámi vybraná cílová skupina bude jiste k nalezení na diskotékách (a podobných akcích), které k seznamování přímo vybízejí. Dále můžete vsadit na sportovní utkání, aquaparky, lázně a plovárny všeho druhu. Můžete též zkusit štěstí v barech a podobných podnicích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.