Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si o ní myslet

Od: petiq* odpovědí: 10 změna:

V téhle holce se vážně nevyznám.Nedávno jsem se seznámi s jednou holkou.Nejprve to vypadalo že si rozumíme a že by z toho mohlo být i něco víc.Jenže postupem času to všechno pomalu začínalo být zase kamaradství.Když jsem se jí snažil něco napsat,tak její kamarádka mi napsala at už ji nechám že už o mě nemá zájem.Jenže ona si semnou píše i ted i smsky a klidně celý den.Dokonce píše i smajlíky tipu :* :)*:P* vubec nevím co si otm mám myslet.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Píše si s tebou jelikož jí dělá dobře,že máš o ni zájem a v podstatě si z tebe evidentně dělá legraci.Také se zcela jistě nudí.Nech ji být,máš přece svou hrdost a poohlédni se po jiné,po takové,která tě bude opravdu chtít ;)

hodnocení

2x

Kamarádku nebrat vážně. Jí do toho vůbec nic není a zbytečně strká nos tam, kam nemá. Děvče si s Tebou píše dobrovolně a zda z toho bude (či nebbude) něco víc, záleží jen na vás dvou...

hodnocení

0x
Kolik ji je?

angeemel*
hodnocení

0x

Tak je s prominutím kamarádka trochu kravka a neví, že o tebe dáma stojí ;) vůbec si jí nevšímej, nebo prostě jen tak prohoď, že ti její kamarádka píše ať ji necháš a že jestli to opravdu chce, tak to teda pro ni uděláš (neboj, nebude chtít :b) ;)

star001*
hodnocení

0x

jó s holkama je to těžký...a to jsem holka :D no upřímně asi nemáš moc možností, nejlepší prostě bude na rovinu se jí zeptat:)

kami95
hodnocení

0x

Nemyslím, že by byla kráva, spíš je kráva ta její kámoška..myslím, že ona o tom ani neví, že ti její kámoška napsala a kámoška ti napsala, protože buď žárlí nebo jí to prostě vadí..dej na to, co ti říká ta holka a ne ta kámoška..

mili3478*
hodnocení

0x

Takove zenske proste jsou, s tim nic nenadelas.

hahanaj*
hodnocení

0x

to je puberta -to přejde

humbucker*

Ahoj. No, někdy dlouho nemusí.

joolie*
hodnocení

0x

ta její kamarádka tě buď chce pro sebe, nebo žárlí, že vám to vychází. Žárlí, že ona chce tebe a ty ji, a že na ní se nedostalo. Ale nenech jí, aby ti tohle zkazila! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]