Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak utéct ze Silvestra

Od: mike® odpovědí: 13 změna:
Jak se vymluvit a odjed ze silvestrovske zabavy? Nepil jsem a nebavi me to tady. Slibil jsem jim to tak jsem prijel. Radeji bych ale byl jinde

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Pokud to nejde říct na rovinu nebo zmizet "po anglicku", zkusil bych si s někým domluvit fingované telefonické odvolání třeba do práce, k nemocnému příbuznému...
Stačí když Vám zazvoní telefon, a trochu fantazie a hereckých vloh...

doplněno 01.01.14 00:42:

Tak jak jste dopadl? ;)

buss
hodnocení

2x

Otáázka co je to za společnost, pokud mi na nich nijak zvlášť nezáleží, odejdu. A když už není nutné důvod sdělovat.

celp*
hodnocení

2x

Zdarec,seber se a odejdi.Jaképak,copak.

takeshi*
hodnocení

0x
Nastav si budík s tónem co máš na vyzvánění a dělej, že s někým mluvíš a pak se vymluv ze musis rychle pryč. Ale dej si budik na vic jak 5 minut. Jinak to bude podezřelý.

kami95
hodnocení

0x

Ztratit se a nic neříct a později říct, že už jsi byl tak opilý že jsi někam šel a nevíš kam, pak že ses ztratil a pak že jsi šel domů..tak to dělám já..

kami95

Alespoň budou mít pocit, že ses bavil..

k2

Myslite, ze je jeste nutne na otazku odpovidat?

kami95

Tak může to pomoct vyřešit stejný problém někomu dalšímu někdy jindy..

daniell*
hodnocení

0x

crrr.crrr.crrr.crrrr - halo

- ano

- je to nutné

- tak teda dobře hned tam budu

promiň ale musím rychle jet pryč potřebují mě v práci.

Fingovaný hovor to vždy jistí ...

yoshi*
hodnocení

0x
Já mám na mobilu moznost falesny hovor, tak bych ji vyuzila.

hodnocení

0x

Pokud jste svéprávný, záleží vše jen na Vašem rozhodnutí.

Nevymýšlejte žádné kličky a obezličky s telefonem, to se hodí jen pro slabochy, kteří neumějí sami dát najevo své rozhodnutí. Prostě řekněte: Děkuji za Vaši společnost, už jsem tady s Vámi pobyl a teď půjdu dál...

Na to máte právo. Letošního Slvestra to už as nepoužijete, *smich*, ale nechte si to na příště.

Nikdy jsem trpně neseděla tam, kde se mi nelíbilo. Slušně jsem se rozloučila a odešla.

Co víc na tom hledat za brouky? Jaga.

kami95
hodnocení

0x

A nebo vždy předem říkej, že se stavíš, ale jen na chvilku, že nemáš moc náladu..to s tím pak budou všichni počítat, že jsi tam jen na chvilku a nebudou se divit, když odejdeš brzo..

martin1965*
hodnocení

0x

Jsou lidé společenští - ti musí být všude - a pak ti druzí - kteří u všeho být nemusí. Tak se zařaďte a podle toho se zařiďte. Je fakt, že když jste samotář, může Vám občas něco ujít, ale je otázka, jestli je to podstatné a o něco přijdete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]