Pokud to nejde říct na rovinu nebo zmizet "po anglicku", zkusil bych si s někým domluvit fingované telefonické odvolání třeba do práce, k nemocnému příbuznému... Stačí když Vám zazvoní telefon, a trochu fantazie a hereckých vloh...
Nastav si budík s tónem co máš na vyzvánění a dělej, že s někým mluvíš a pak se vymluv ze musis rychle pryč. Ale dej si budik na vic jak 5 minut. Jinak to bude podezřelý.
Ztratit se a nic neříct a později říct, že už jsi byl tak opilý že jsi někam šel a nevíš kam, pak že ses ztratil a pak že jsi šel domů..tak to dělám já..
kami95
Alespoň budou mít pocit, že ses bavil..
k2
Myslite, ze je jeste nutne na otazku odpovidat?
kami95
Tak může to pomoct vyřešit stejný problém někomu dalšímu někdy jindy..
Pokud jste svéprávný, záleží vše jen na Vašem rozhodnutí.
Nevymýšlejte žádné kličky a obezličky s telefonem, to se hodí jen pro slabochy, kteří neumějí sami dát najevo své rozhodnutí. Prostě řekněte: Děkuji za Vaši společnost, už jsem tady s Vámi pobyl a teď půjdu dál...
Na to máte právo. Letošního Slvestra to už as nepoužijete, , ale nechte si to na příště.
Nikdy jsem trpně neseděla tam, kde se mi nelíbilo. Slušně jsem se rozloučila a odešla.
A nebo vždy předem říkej, že se stavíš, ale jen na chvilku, že nemáš moc náladu..to s tím pak budou všichni počítat, že jsi tam jen na chvilku a nebudou se divit, když odejdeš brzo..
Jsou lidé společenští - ti musí být všude - a pak ti druzí - kteří u všeho být nemusí. Tak se zařaďte a podle toho se zařiďte. Je fakt, že když jste samotář, může Vám občas něco ujít, ale je otázka, jestli je to podstatné a o něco přijdete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.