Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho trvá rovnání zubů?

Od: daj* odpovědí: 7 změna:

ahoj:) chtěla bych slyšet váš názor prosím, budu nosit rovnátka na pevno a vadu mám takovou že mám mezi předníma zubama nahoře mezeru přibližně tak 3mm a potom ještě že mám 2 zuby (trojky) nahoře na dásni a ty se mi budou sesouvat dolů. Chtěla bych se vás zeptat za jak dlouho si myslite že se mi zuby aspon trochu srovnají?:) děkuju za názory

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Zdravím, těžko říci, toto musí posoudit zubní lékář, Ale myslím, že do roka by mě být vidět nějaký výsledek.

hodnocení

0x
Záleží kolik bolesti snesete. Každý týden se pootoci závitem a kýžené místo se posune o desetinu (?) mm, ale pak dost bolí zuby, ze je to rovná. Po týdnu si zvyknou a zase. Ty napevno vyzkoušené nemam, ale bude to podobné. Odhadl bych rok a kousek, sama uvidíte.
doplněno 31.12.13 15:40: Každopádně je to dobře, že do toho jdete. Nebudete litovat! :)

kami95
hodnocení

0x

Počítej několik let..

hodnocení

0x

Před dvěma lety jsem je začala nosit napevno a po roce a čtvrt mi je sundala. A teď nosím na noc zubní náhradu. Ze začátku to dost bolelo, ale dá se na to zvyknout.

doplněno 31.12.13 19:09:

Ubrala jsem rok. Před třemi lety jsem je začala nosit.

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Rovnátka ne pevno budeš mít cca 2 roky a potom ještě snímatelné asi na další dva roky (aby se zuby zase nehnuly zpět). Ale může to být dost individuální. Zubař by ti měl dobu léčby říct, případně se zeptej. Řekne ti to lépe/přesněji.doplněno 31.12.13 16:28: Výsledek uvidíš dřív, ale nebude to hned na sundání rovnátek. Zuby si taky musí na to místo zvyknout. A věř, že srovná, srovnat se dá vše. Hlavně musíš dbát na nošení snímatelných rovnátek po sundání těch pevných.doplněno 31.12.13 16:43: Martino, umíš číst?
martinaa*

Janco, právě naopak, výsledek jde krásně vidět již nějaký čas před sundáním rovnátek - právě proto se potom používají ty nasazovací, aby výsledek zůstal;).

doplněno 31.12.13 17:09:

Moje chyba, zaměnila jsem předložky. Tímto se hluboce omlouvám *hi*.

blbablondyna*
hodnocení

0x

Co znamena "na dasni"? Mezeru srovnaji rychle, pak se ceka aby se to ustalilo. Ja mela predkus jako vystavni hlodavec, komplet spodek i vrsek trval cca 4 roky. Ale tam, kde ma normalni clovek jeden koren, mam ja dva. Bez fotky cam mic lidi nereknou. Navic, proc se ptate? Prece to nevzdate?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]