Nejste přihlášen/a.
ahoj chtěla bych slyšet váš názor prosím, budu nosit rovnátka na pevno a vadu mám takovou že mám mezi předníma zubama nahoře mezeru přibližně tak 3mm a potom ještě že mám 2 zuby (trojky) nahoře na dásni a ty se mi budou sesouvat dolů. Chtěla bych se vás zeptat za jak dlouho si myslite že se mi zuby aspon trochu srovnají?
děkuju za názory
Před dvěma lety jsem je začala nosit napevno a po roce a čtvrt mi je sundala. A teď nosím na noc zubní náhradu. Ze začátku to dost bolelo, ale dá se na to zvyknout.
doplněno 31.12.13 19:09:Ubrala jsem rok. Před třemi lety jsem je začala nosit.
Co znamena "na dasni"? Mezeru srovnaji rychle, pak se ceka aby se to ustalilo. Ja mela predkus jako vystavni hlodavec, komplet spodek i vrsek trval cca 4 roky. Ale tam, kde ma normalni clovek jeden koren, mam ja dva. Bez fotky cam mic lidi nereknou. Navic, proc se ptate? Prece to nevzdate?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.