Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
je to asi týden, kdy mě začali trápit silné, pulzující, někdy pichlavé bolesti hlavy. Začalo to orgasmem, kdy se blížila ejakulace a já pomalu cítil bolest hlavy až pak byla nepředstavitelně silná, že jsem myslel, že mi pukne hlava. Pak to zase odeznělo. Na zkoušku jsem začal masturbovat a skutečně. Bolest se dostavila a já jsem ani ještě neejakuloval.
Strašné zjštění přišlo, když jsem začal posilovat, pracovat, běhat, prostě zkrátka vše, co má za následek vysoký krevní tlak. Silně mě rozbolela hlava a nemohl jsem dělat nic jiného, než si sednout a být v klidu než to odezní. Poslední dny mě pobolívá hlava pořád, ne bolestně, ale cítím to, stačí se rychleji otočit a cítím, že kdybych zase začal mít zátěž, že ta velká bolest zase přijde.
Něco jsem si o tom pročetl, ale opravdu si nemyslím, že mám něco společného s ženou po padesátce. :D
Může to být počasím, které je krásně jarní, ačkoliv je prosinec?
Čím by to mohlo být?
Děkuji za odpovědi.
Pravděpodobně vysoký krevní tlak. Zkoušel jste si ho změřit? Nepodceňoval bych to a navšzívil lékaře. Zemřít na mrtvici při sexu je sice možná romantické, ale zbytečné. A sobecké vůči partnerce - představte si ten její šok...
Jakpak se ti v těchto dnech změnil životní rytmus? V kolik a na jak dlouho chodíš spát? Nemáš něco, jako migrénu?
Neměl jsem nikdy migrénu a nezměnil, možná chodím později spát, byl jsem ve stresu kvůli Vánocům, ale to teď padlo...
Na tohle pozor. Mě se to stalo ve 32 letech, taky to začalo při orgasmu. Po týdnu bolestí mě to donutilo jít k doktorovi. Okamžitě mě převezli na neurologii a začalo vyšetřování. Měli podezření na prasklou cévku v mozku, což by mohlo být životu nebezpečné. Naštěstí nakonec nic závažného nenašli a spravily to nějaké prášky a dva týdny klidu. Bylo mi řečeno, že chlap po 30ítce, zapřažený od rána do večera už má k podobným věcem náchylnost. Takže bych moc neotálel a zašel k doktorovi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.