Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při orgasmu mě bolí hlava

Od: tritecky odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,

je to asi týden, kdy mě začali trápit silné, pulzující, někdy pichlavé bolesti hlavy. Začalo to orgasmem, kdy se blížila ejakulace a já pomalu cítil bolest hlavy až pak byla nepředstavitelně silná, že jsem myslel, že mi pukne hlava. Pak to zase odeznělo. Na zkoušku jsem začal masturbovat a skutečně. Bolest se dostavila a já jsem ani ještě neejakuloval.

Strašné zjštění přišlo, když jsem začal posilovat, pracovat, běhat, prostě zkrátka vše, co má za následek vysoký krevní tlak. Silně mě rozbolela hlava a nemohl jsem dělat nic jiného, než si sednout a být v klidu než to odezní. Poslední dny mě pobolívá hlava pořád, ne bolestně, ale cítím to, stačí se rychleji otočit a cítím, že kdybych zase začal mít zátěž, že ta velká bolest zase přijde.

Něco jsem si o tom pročetl, ale opravdu si nemyslím, že mám něco společného s ženou po padesátce. :D

Může to být počasím, které je krásně jarní, ačkoliv je prosinec?

Čím by to mohlo být?

Děkuji za odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pravděpodobně vysoký krevní tlak. Zkoušel jste si ho změřit? Nepodceňoval bych to a navšzívil lékaře. Zemřít na mrtvici při sexu je sice možná romantické, ale zbytečné. A sobecké vůči partnerce - představte si ten její šok...

tritecky
hodnocení

Krevní tlak mam nízký na to, aby mě tak bolela hlava. Ale vidíte, zkusim si změřit tlak u orgasmu.

hm*
hodnocení

0x

Jakpak se ti v těchto dnech změnil životní rytmus? V kolik a na jak dlouho chodíš spát? Nemáš něco, jako migrénu?

tritecky
hodnocení

Neměl jsem nikdy migrénu a nezměnil, možná chodím později spát, byl jsem ve stresu kvůli Vánocům, ale to teď padlo...

tomas12*

Řada těchto nezjistitelných bolestí hlavy, jak i sám píšeš, má příčinu v psychickém stavu. Kolik ti je?

tritecky
hodnocení

Bude mi za rok dvacetpět.

radil*
hodnocení

0x

Na tohle pozor. Mě se to stalo ve 32 letech, taky to začalo při orgasmu. Po týdnu bolestí mě to donutilo jít k doktorovi. Okamžitě mě převezli na neurologii a začalo vyšetřování. Měli podezření na prasklou cévku v mozku, což by mohlo být životu nebezpečné. Naštěstí nakonec nic závažného nenašli a spravily to nějaké prášky a dva týdny klidu. Bylo mi řečeno, že chlap po 30ítce, zapřažený od rána do večera už má k podobným věcem náchylnost. Takže bych moc neotálel a zašel k doktorovi...

blbablondyna*
hodnocení

0x

Nekde jsem cetla ze pry existuji, jak se jim to rika? Jooo mozna lekari:-D To muze byt od pozustatku chripky, pres tlak po stitnou zlazu. Jako fakt nechapu, ze si s tim hrajete a riskujete, ze priste rupne cevka treba az se prudce ohnete!

jiri34
hodnocení

0x

Asi trochu pozdě, ale tipnul bych na problém s krční páteří, resp. se stuhlým svalstvem v jejím okolí. Tedy pokud se podrobnějším vyšetřením neobjeví jiná příčina. Bývá to poměrně časté.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]