Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 19 amému partnerovi 26. Položil mi nevhodnou otázku a bojím se že jí bude pokládat znova u sexu se mě zeptal kolik sem měla mužů. Já taky nechci vědět kolik měl žen tak semmu řekla, že je to má soukromá věc. Teď přemýším jestli se stále opakovat kdyby se ptal znovu. Vím, že když se to mezi partnery řekne kdo kolik jich měl je to pak nepříjemné vzpomenou si na to a jsou pak z ničeho nic naštvaní apd. Děkuji
Rozumný chlap se na to neptá a ,,blbec,,vám stejně to číslo věřit nebude ať už bude vysoké nebo nízké.
To je nesmírně ošidná otázka. Když to bude vysoké číslo, budete za děvku. Když nízké, tak bude mít podezření, že s vámi něco je, když o vás chlapi nestáli :D Ale proč to chce vědět, to je mi záhadou. Jen se bojím, že při první hádce vytáhne další nesmysl, že jich bylo moc nebo málo. Já, za svoji osobu bych řekla, že nechci odpovídat, ale jestli na tom bude trvat, že si nějaké číslo vymyslím.
Zdravím. Pokud mu to říct nechceš, tak neříkej. Je to opravdu nevhodná otázka a málokteré ženě se asi líbí. Zeptej se ho, proč to chce vědět a jestli je to důležité. Znovu by se ptal asi, kdyby byl hloupý. Musí Tě respektovat. Pokud ne, tak za to nestojí. Ty se ho přece nebudeš ptát znovu na něco, na co nechtěl předtím odpovídat. Jsi mladá. Moc jsi jich mít nemusela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.