Nejste přihlášen/a.
Zdravím Poradíte mi prosím,nebo alespoň trochu "nakopnete"?Jsem na rozcestí. Je mi 31 a deset let života jsem ztratil zaměstnáním, které mi bránilo najít si partnerku, byl sem zvyklý žít téměř bez přátel,bez lidí, pokaždé v jiném koutě světa a starat se o sebe sám. Problém je v tom, že ke všemu co mám, přišel komplikovanou cestou a jsem zvyklý mít klacky pod nohama.Teď poprvé nabírám zkušenosti se ženami. Bohužel jsem se zamiloval do jedné, asi tři roky vdané ženy (28), bez dětí. Ta cítí ke svému muži chlad, ten ji samotné málem nedovolil jít ani na třídní sraz. Neustále ji moralizují jeji rodiče, rodiče jejího muže a její muž. Celé okolí se k ní chová jako k objektu. Ona je skromná,chce to "nějak" přežít ke spokojenosti všech.Já jsem v jejím srdci zapálil plamen. Chtěl bych jí a moc, ve všem si rozumíme, jsme oba spontánní.Za její rozvod by byla "zavrhnuta" mnoha lidmi ve svém okolí.Já jí říkal,ať žije pro sebe,né pro rodiče. Nevím,zda do toho jít. Bijí se ve mne dvě možnosti - buď se v ní probudil "druhý dech", trochu se vyřádí a až bude mít děti, má teď kde bydlet a zajištěná. Semnou by měla totéž, i když možná zase trochu i s těma klackama pod nohama, jí samotnou majetek nezajímá, máme jiné hodnoty.
Pokud do toho půjdu (nejsem však spamer nebo stalkinger), ale jsem zvyklý bojovat o to, co chci, o ni a o lepší život pro ni, proto nevím, zda do toho jít nebo ne.
Děláš si srandu? Jak můžeš být tak naivní v tolikati letech? To ti řekla ona že cítí ke svému muži chlad? A ty jí to věříš, opravdu? A nevadí ti, že s ním stále spí? Kdyby se rozvést chtěla, už to udělá..že by byla zavrhnuta je jen výmluva a že cítí chlad ke svému muži je ospravedlnění aby jsi jí neutek..
Pro kami95: Vy s nimi spíte v ložnici, že víte , že spolu spí?Víte, kolik je manželství, kde to třeba po sex.stránce nefunguje?
V okamžiku kdy to na dlouhou dobu klapat přestane..je opravdu, ale opravdu takový problém se rozvést?
No klidně si do toho jděte, ale pokud by cítila takový chlad jaký říká, tak už by s ním dávno nebyla..Bude to pro tebe jen čas plný doufání a planých nadějí, nejistoty..a za mě ne! Už bych do takového vztahu nešla..kdyby se chtěla rozvést, udělala by to..ať řekne cokoliv dalšího je to jen výmluva..když se chce, všechno jde! Budeš se zbytečně jen trápit a nevědět, na čem jsi, když bude něco říkat a dělat jinak..
Nerad to říkám, ale nejste pro ní jen "zábava" a spetření všedního života? Taky jsem jednou takovou poznal a "zamiloval se" trvalo to více jak rok a neustále jsem slýchal, jak je nespokojená, jak touží být semnou apodobné kydy. Ztratil jsem více jak rok života. Dnes je s ním již asi 10 let a nikdo nic nezměnil a teď už vím, že jsem pro ní byl jen to co jsem psal v první větě. Nechci se Vás dotknout ale dle vše nemáte se ženami moc zkušeností a asi si uplně nemůžete vybírat (to nemyslim nijak zle) a tak jdete (chtěl byste jít) po hlavě do něčeho kde ta šance je malá, ale pro vás ve vašich očích jediná. To ale není pravda! Pokud jste si tím jistý a jste zamilovaný, tak to zkuste ale nenchávejte si sr*t na hlavu moc dlouho a nenechte si to přes tu hlavu přerůst. Ženskejch je na světě spousty a ona není jediná!
Vy si to představujete tak, že běžní lidé fungují jak postavy v telenovele, nebo že rozvod je to samé, jako vyletět z holubníku. Začali jsme tento problém řešit asi někdy teprve teď... Podle vás by to tedy mělo fungovat tak, že jí napíšu: "rozveď se", a ona mě na to "jó dobrý, zítra tam zajdu podat přihlášku..."? To se divím, myslel sem, že máte na víc.
se divím, že jako mladý chlap jste deset let vydržel bez partnerky. Ono tím důvodem možná bylo, že jste žádnou nehledal, protože na prvním místě vždycky byla práce. Promiňte, ale na mě z vašeho psaní zírá vlk samotář, který vlkem samotářem už zůstane. Dejme tomu, že se k vám vaše vyhlédnutá nastěhuje a začnete spolu žít. Co uděláte, až vášeň pomine? Mám obavy, že zase budete věčně v práci. Co myslíte, jak na tom potom bude vaše partnerka? Bude šťastná nebo si začne hledat zábavu?
Můžete do toho jít, ale chtělo by to změnit priority. Na prvním místě musí být žena.
Znáte se jen měsíc a půl,tak to ukončete a najděte si nezadanou ženu pro život,máte věk,kdy by jste už pomalu měl uvažovat o své rodině a ne stále čekat,až se některá rozvede.Můj známý už takhle čeká 9 let ! a pořád mu ta jeho vdaná ,,maže,,med kolem pusy,že se rozvede a roky utíkají moc rychle !
Představte si tutéž situaci o pár týdnů/měsíců/let později. Vy budete v roli jejího nynějšího partnera. Vaše partnerka "k Vám bude cítit chlad" a ve Vaší přítomnosti si bude psát s dalším ...
Ještě máte chuť to pokoušet?
Jak už bylo řečeno: Kdyby dotyčná o svého manžela nestála, už dávno by byla siotuaci řešila.
Zdravím,
z toho co tady čtu:
Člověk, kterému to ve vztahu neklape a cítí k partnerovi chlad se nemusí hned rozvést...třeba by chtěl, ale nedokáže to kvůli okolí jak tady mikovec píše. Moje manželka žila 10 let s přítelem u jejích rodičů. Mu tam nepatřilo nic, děti neměli, cítila k němu chlad...seznámila se se mnou...vypadalo to na marnou snahu, její matka by ji roznesla v zubech kdyby ho vyhodila a ani by ho vyhodit nedokázala...no teď už jsme manželé, takže dále netřeba popisovat.
Jestli jste si jistý, že k němu cítí chlad a že by byla s vámi šťastnější, tak do toho běžte, to že se s ním sama kvůli tomu nerozvedla znamená jen její svázanost jejím okolím. Jste mladí, takže můžete mít spolu ještě krásný život...hlavně si ale dejte bacha, ať pak nenarazíte na nějakou jinou a tady tu chuděru necháte takhle...
Já si myslím, že stejně se s ní dá dohromady a můžeme si tu psát, co chceme. Přečte si to, ale srdci se neporučí. Kdo má s tím špatnou zkušenost, tak se ho bude snažit odradit, ale stejně se musí rozhodnout sám. A když se spálí, posune ho to dál, bude to zkušenost. To je jako kdybyste dětem říkali, ať nezačnou kouřit, protože to škodí zdraví a oni stejně začnou, když budou chtít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.