Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stěhování a přechod k jinému dodavateli

Od: honzmalatny* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,moje máma měla sepsanou smlouvu ohledně dodávek energií s centropolem. začátkem měsíce se přestěhovala jinam. Co teď?V novém bydlišti má sepsanou novou smlouvu s jiným dodavatelem. Mám napsat do cventropolu s tím že chci ukončit dodávky na starou adresu z důvodu stěhování nebo co dál? Zase mě postavila před hotovou věc,"Ty to umíš,máš ten internet tak mi to zařiď..." Díky. Honza.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Rozhodne musis ukoncit puvodni smlouvu co nejdrive. Budou chtit asi nejaky papir - predavaci protokol, ukonceni najmu, apod. Podivej se na jejich web, mas internet, ne? :)

iz*
hodnocení

0x

Vypovědět lze každou smlouvu, ale výpověď musí dát ten, kdo smlouvu uzavřel. Nebo Vám matka dala k ukončení smluvního vztahu s Centropolem plnou moc? Každopádně u Centropolu počítejte se sankcí za předčasné ukončení smlouvy.

Nebo byste se mohli pokusit to uhrát na nesouhlas se změnou VOP - pokud Centropol v souvislosti s NOZ změnil VOP (na webu jsem zatím nové VOP nenašla) ...

___ Centropol:

Dokumenty ke stažení

Ukončení smlouvy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]