Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,moje máma měla sepsanou smlouvu ohledně dodávek energií s centropolem. začátkem měsíce se přestěhovala jinam. Co teď?V novém bydlišti má sepsanou novou smlouvu s jiným dodavatelem. Mám napsat do cventropolu s tím že chci ukončit dodávky na starou adresu z důvodu stěhování nebo co dál? Zase mě postavila před hotovou věc,"Ty to umíš,máš ten internet tak mi to zařiď..." Díky. Honza.
Vypovědět lze každou smlouvu, ale výpověď musí dát ten, kdo smlouvu uzavřel. Nebo Vám matka dala k ukončení smluvního vztahu s Centropolem plnou moc? Každopádně u Centropolu počítejte se sankcí za předčasné ukončení smlouvy.
Nebo byste se mohli pokusit to uhrát na nesouhlas se změnou VOP - pokud Centropol v souvislosti s NOZ změnil VOP (na webu jsem zatím nové VOP nenašla) ...
___ Centropol:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.