Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testosteronový nápoj na přibrání

Od: lopred odpovědí: 10 změna:
Ahoj, prosím Vás, potřebuji pomoc. Je mi 15 let, jsem strašně hubený. Snažím se jíst co nejčastěji a pořád, ale prostě nepriberu. Možná mám moc rychlé spalování, to nevím. Každopádně jsem zkoušel posilovat a také žádný výsledek - svaly prostě nenarostly. Tak Vás prosím, jestli nemáte nějaký návod, jak PŘÍRODNÍ A PŘIROZENOU cestou do sebe dostat testosteron. Jestli mi sem někdo napíše, ať si koupím pilulky nebo si něco píchnu, tak ať mě nechá být a já v tomhle stavu zůstanu - spokojený. NE. Chci úplně přirozenou cestou podpořit růst svalové hmoty. Stačí mi, z jakých potravin bych mohl testosteron načerpat, popř. nějaký návod na tzv. testosteronovy nápoj, o kterých jsem také četl. Samozřejmě se jen nechci ládovat T a čekat, až se něco bude dít... Pravidelně bych posiloval a jedl z upraveného jídelníčku. Prosím poraďte mi, jak načerpat testosteron.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Cervene maso a ryby (tuky), lusteniny, mleko a mlecne vyrobky pokud mozno bez chemie...kokosovou dren, ale hlavne treba ja jsem v 15-ti meril 160cm a vazil 54kg no a pak jsem zacal s pivkem a slo to pomalu nahoru..nastesti nee moc :)...neboj nic, to prijde ani nebudes vedet jak.

zepe*
hodnocení

1x

Vynikající přírodní věc je Kotvičník!

obsahuje řadu přírodních steroidních saponinů, které mají schopnost zvýšit u mužů hladinu hlavního pohlavního hormonu testosteronu až o 30%. Takto kotvičník mimo jiné způsobuje rychlejší nárůst svalů a zvyšuje fyzickou i psychickou výkonnost.

martinaa*
hodnocení

1x

Jez hodně masa, z toho porosteš. A po tělesné aktivitě tvarohy. To, že jsi zkoušel posilovat, ještě neznamená, že jsi to dělal dobře- a právě proto jsi třeba nepřibral a nenarostly ti svaly. Dost lidí chodí do posilovny a cvičí úplně špatně, a pak se diví.

Bratránek přítele je po svém otci zdechlý, vychrtlý. Začal makat, začal do sebe valit maso, a po roce a půl je sice pořád hubený, ale má svaly a jde to vidět. Změna o 200%.

lopred
hodnocení

Díky všem za odpovědi :) dneska jsem se dočetl, že vejce jsou také moc dobré. Může mi moc vajec denně ublížit? Je mi 15 let. Dejme tomu, že bych jedl 6 vajec denně ( 3 snídaně a 3 část večeře ) . Je to v pořádku, nebo bych měl počet vajec denně omezit?

Noo 6 vajec denne to uz se budes muset zacit pekne hybat...jsou pekne tezky na traveni, jako cerveny maso. Kazdopadne vejce jsou zaklad stravy (v evrope) po staleti, stejne jako zverina a ostatni zivocisne produkty ovsem vseho s mirou. Jak rikam, zadnou paniku, pribirat zacnes zniceho nic, v 15ti byt hubeny je celkem normalni. Bud rad ze nejsi 100kg burtik z US vykrmenj hambacema...cus.

Někteří tak= tvrdí, že vejce jsou zabiják svým obsahem cholesterolu a že maximální dávka je jedno vejce týtně. Jiní ovšem tvrdí, že je to nesmysl, který si vymýšlejí různí pojídači zrní a jiní příznivci superzdravého způsobu života.. Já bych to takhle nepřeháněl ani z jedné strany, ale bližší je mi ten druhý názor. Nicméně, upozornil jsem, přeber si to sám. (On se k tomu jistě někdo ještě vyjádří. Stirecek?)

hodnocení

1x

Dostávat do tvého těla další testosteron ve tvém věku je zbytečný, ten je spíše potřebný až tak po třiceti, v 15 ho tvé tělo produkuje dost. Zaměř se spíš tedy na jídlo bohaté na bílkoviny a mně třeba pomohlo na přibrání hmoty pít mezi jídly sacharidové nápoje...

kangaroo*
hodnocení

0x

Buď rád a jestli se nebudeš hýbat, tak třeba po škole v 25letech a více třeba poznáš druhou stranu mince :) A já měl zato, že roste člověk po bílkovinách a testosteron je jen doplněk růstu?

mmm*
hodnocení

0x

pangamin a celkově vítamín B

myse*
hodnocení

0x

zkus ještě proteinové nápoje, změnit jídelníček - hodně tvaroh, vejce, maso... (ne anabolika)

a neboj se - v 15 to teprve začíná

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kotvičník

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]