Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké ubytovani v Amsterdamu

Od: seuss* odpovědí: 1 změna:

Zdravim, muzete nekdo doporucit nejake ubytovani za normalni cenu v Amsterdamu?

Hotely jsou celkem dost drahe, napr. v Parizi (ci v Londyne) jsem bydlel na dvouluzaku kolem 50EUR v F1, tak jestli neni neco podobneho i tam. Vazne nepotrebuju platit hotelovy sluzby, staci mi se vyspat, stejne tam budeme spis parit :)

Pokud mi tu nejaky chytrolin napise at se mrknu na google, tak si usetrete minutu zivota, ja se ptam na osobni zkusenosti, zda nekdo muze neco doporucit :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

acemcintosh*
hodnocení

0x

My jsme byli nedávno ubytováni v hostelu Annemarie: annemarie.hostel.com/... . Je levný (20 Euro za pokoj sdílený s 8 nájemníky, nebo 35 Euro za dvoulůžák) a přitom opravdu dobrý - v ceně je snídaně ve formě švédského stolu, dále je tam internet zdarma (Wi-Fi síť + dva počítače v recepci) a přívětivá obsluha. Celkový dojem je skvělý. Doporučuji.

doplněno 08.04.09 20:10:

Jo a je to ve velmi strategické lokalitě - dostupnost do centra je i pěšky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]