Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koho první představit

Od: boule5 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, brzy má dojít k setkání mých a přítelovo rodičů, partner tu bohužel nebude, takže představení zůstává na mě. tak mě zajímá, koho mám představit první? jestli moje rodiče jim a nebo naopak... dík :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravíčko:)Dle správné etikety představíte samozřejmě své rodiče.

doplněno 28.12.13 20:06:

Jako první *hi*

...a nejdřív matku, pokud je budete představovat zvlášť.

kami95
hodnocení

0x

Já myslím, že tvé rodiče, ale nechala bych to, až přítel bude doma..

hodnocení

0x

Nejdůležitější ve společnosti je vaše maminka. Té představujete druhou stranu, tedy jeho rodiče. Nejprve přítelovu maminku a pak jí tu svou. Pak své mamince jeho otce a opačně, jeho otci svou maminku. Pak tatínkovi jeho maminku a jeho otce. Vždycky nejdůležitějšímu a srdci nejbliýšímu dáváme ve všem přednost.

A teď nám to vysvětlete, pokud tam bude i babička, nevlastní matka, milenka otce atd.

blbablondyna*
kami95

To je blbost, přece nebudu několikrát říkat, že to je můj otec..myslím, že takhle, když nejde o nic extra super významného, ale jde o rodinu tak se to nemusí takto, stačí říct, to je pan ten a paní ta a to je moje matka a můj otec..hotovo..

hop®

Babčo, nejsem o tom přesvědčen, možná bude rozdíl i v tom, kde k setkání dojde, zda na neutrální půdě, anebo jestli to bude návštěva jedněch rodičů u druhých...
P.S.: ten překlep o jednu klávesu vypadá docela roztomile ;)

lidus*
hodnocení

0x

Omlouvám se ale seznámení rodičů bez jednoho z hlavních aktérů je postavené na hlavu, snad pokud se potkáte náhodou v supermarketu ale zvát je domů bez přítele?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]