Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
je mi 26 let, před dvěna lety jsem dostudoval vysokou školu a našel si v Praze práci. Pomalu cítím touhu se posouvat v životě dál, směrem k nějakým pevnějším vazbám a časem třeba rodině. Problém je, že si v posledních letech nedokážu najít vhodné děvče. Všude, kam přijdu je už v podstatě zapárováno, mezi kamarády a známými je to stejné. Narazit na hodnou, věrnou, nezadanou dívku ve věku 20-24 let, která by to viděla podobně jako já se zdá nemožné. Zkusil jsem toho postupně spoustu, ale v výsledku to nevedlo. Dost mě to mrzí a začínám se bát, že se to možná už nezmění. Nemá někdo nějaký typ, kde se dají takové dívky v Praze potkat?
Děkuji.
no narovinu - v tomto věku (20-24) opravdu moc holek, které by chtěly zakladat rodinu ani nenajdeš...zkusila bych třeba seznamku, nebo by ti právě mohli pomoct kamarádi - určitě jejich přítelkyně znají nějakou nezadanou holku...prostě musíš riskovat
Tak já také nemyslím hned . Ale zase už ne pak třicítku, pro kterou včera bylo pozdě a hledá spíš tatínka, než partnera.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.