Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nemám se s kým o tom poradit, tak píšu sem...S nikým jsem zatím nespala, jen jsme se s přítelem mazlili a on potom ejakuoval, ale mám hrozný strach, že jsem těhotná...už 5 dní mám příznaky PMS, bolí mě prsa, mám křeče v břichou, bílý výtok a ostatní příznaky PMS, které mívám normálně před MS, jenže zatím se stále menstruace nedostavila. Dnes mám 29. den cyklu, menstruaci nemámj pravidelnou. Na internetu jsem četla, že jsou to příznaky i těhotenství a tak mě to hrřozně vyděsilo. Myslíte, že je tu nějaká šance těhotenství.
a ejakuloval kde?
doplněno 28.12.13 15:46:pokud došlo k pohlavnímu styku - teda ejakuloval do tebe, tak samozřejmě je...ale pokud to bylo třeba na břicho, tak rozhodně ne...ale můžeš zkusit těhotenský test...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.