Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strach z těhotenství vs mazlení

Od: xoxx odpovědí: 4 změna:

Ahoj, nemám se s kým o tom poradit, tak píšu sem...S nikým jsem zatím nespala, jen jsme se s přítelem mazlili a on potom ejakuoval, ale mám hrozný strach, že jsem těhotná...už 5 dní mám příznaky PMS, bolí mě prsa, mám křeče v břichou, bílý výtok a ostatní příznaky PMS, které mívám normálně před MS, jenže zatím se stále menstruace nedostavila. Dnes mám 29. den cyklu, menstruaci nemámj pravidelnou. Na internetu jsem četla, že jsou to příznaky i těhotenství a tak mě to hrřozně vyděsilo. Myslíte, že je tu nějaká šance těhotenství.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pokud se sperma nedostalo do tebe tak těhotná nemůžeš být... jestli se tím stresuješ, pak je to důvod proč nemáš MS.

loretta*
hodnocení

0x

a ejakuloval kde?

doplněno 28.12.13 15:46:

pokud došlo k pohlavnímu styku - teda ejakuloval do tebe, tak samozřejmě je...ale pokud to bylo třeba na břicho, tak rozhodně ne...ale můžeš zkusit těhotenský test...

xoxx
hodnocení

do mě ne...měla jsem to na rukoua on na svém břiše...jsem asi paranoidní...ale prostě mám strach

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Tehotenstvi nepoznas druhy den!
Pokud to nemas pravidelne, tak 29 dni je ok, navic pokud se stresujes.
Pro tvuj klid si zarid antikoncepci a pravidelne ji ber.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]