Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobročinný bazar?

Od: emm* odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer, právě se stěhujeme, vyklízíme velký dům a nacházíme spoustu věcí, na které už jsme zapomněli. Co udělat s nádobím, ložním prádlem a dalšími věcmi do domácnosti? Jsou to pěkné zachovalé věci, jen je nemáme kam dát, stěhujeme se do menšího, a ani vlastně jedna rodina toho tolik neužije, nashromáždilo se to všechno za spoustu let...Je mi líto ty věci vyhodit, ale nenapadá mě, jakým způsobem je dopravit k lidem, kteří by je třeba potřebovali...Víte o nějakém dobročinném bazaru nebo něčem podobném? Kdysi jsme v našem městě nosili staré šaty do Červeného kříže, ale už u nás skončil. Tak nevím, kam s tím vším. Děkuji za odpovědi

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xixi*
hodnocení

2x
Kontaktujte azylove domy ve vasem okoli, byvaji radi za cokoliv pouzitelneho. Nebo pokud vite o nejake socialne slabe rodine, zkuste nabidnout veci jim. Tady u nas by to mozna vzala Diakonie, ale nevim kde vsude pusobi.

hop®
hodnocení

1x
Pokud nechcete prodavat po bazarech, zkuste nabidnout za odvoz treba na nevyhazujto.cz, treba dostanete symbolickou cokoladu, ale hlavne budete mit dobry pocit, ze veci jeste nekomu poslouzi!

buss
hodnocení

0x

Ano, pokud máte pozemek, rozhlašte to, dejte to ven a prodávejte, rozdávejte..., mohou se přidat i sousedi.

pt®
hodnocení

0x

Vyhledejte si stránky mimibazar.cz a po levé straně je kolonka s názvem "věnuji", tam vložíte popis, popřípadě foto. Chodí tam spousta maminek, které si to rády rozeberu. - pt

marfusa*
hodnocení

0x

Mohli byste zkusit prodávat věci na Aukru.

pohanka*
hodnocení

0x

Zrovna vyšel na www.penize.cz článek s názvem ,,Pomoc místo popelnice,,. Podívejte se na něj, třeba ve Vašem okolí - městě bude sídlit právě nějaká uvedená charitativní organizace. Ještě se můžete optat na sociálním odboru Vašeho městského úřadu, kde by Vám mohli poradit a nasměrovat.

uska*
hodnocení

0x

Napište odkud jste, možná se nám podaří najít ve vašem okolí charitu. Já kontaktovala podobnou organizaci a dokonce si přijeli autem a to na dvakrát. Zařizovali bydlení Na půl cesty pro plnoleté z dětského domova. Hodil se jim každý hrnek, vůbec nevadilo, že je každý obrázek na hrnku jiný.

doplněno 28.12.13 09:59:

Zkuste tento kontakt rolnicka.cz/... , ještě je možno pohledat ve vyhledavači - charita Tábor -

emm*
hodnocení

Přesně něco takového jsem měla na mysli. Jsme z Jižních Čech, kousek od Tábora...

mil®
hodnocení

0x

Dobré zkušenosti mám s těmito stránkami: vsezaodvoz.cz/...

kami95
hodnocení

0x

Tak je darujte za odvoz přes internet..ale jistotu že se vyhnete někomu, kdo to doopravdy nepotřebuje ale jen chce, nebo to chce prodat dál, mít asi nebudete..

kami95
hodnocení

0x

A nebo taky na tom aukru, od koruny..ať zaplatí aspoň poštovné..

uska*

Asi jste zapomněla nebo nevěděla, že aukro není zdarma ! Takže darovat a ještě platit? Tohle je moc nepovedená rada.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]