Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, právě se stěhujeme, vyklízíme velký dům a nacházíme spoustu věcí, na které už jsme zapomněli. Co udělat s nádobím, ložním prádlem a dalšími věcmi do domácnosti? Jsou to pěkné zachovalé věci, jen je nemáme kam dát, stěhujeme se do menšího, a ani vlastně jedna rodina toho tolik neužije, nashromáždilo se to všechno za spoustu let...Je mi líto ty věci vyhodit, ale nenapadá mě, jakým způsobem je dopravit k lidem, kteří by je třeba potřebovali...Víte o nějakém dobročinném bazaru nebo něčem podobném? Kdysi jsme v našem městě nosili staré šaty do Červeného kříže, ale už u nás skončil. Tak nevím, kam s tím vším. Děkuji za odpovědi
Vyhledejte si stránky mimibazar.cz a po levé straně je kolonka s názvem "věnuji", tam vložíte popis, popřípadě foto. Chodí tam spousta maminek, které si to rády rozeberu. - pt
Zrovna vyšel na www.penize.cz článek s názvem ,,Pomoc místo popelnice,,. Podívejte se na něj, třeba ve Vašem okolí - městě bude sídlit právě nějaká uvedená charitativní organizace. Ještě se můžete optat na sociálním odboru Vašeho městského úřadu, kde by Vám mohli poradit a nasměrovat.
Napište odkud jste, možná se nám podaří najít ve vašem okolí charitu. Já kontaktovala podobnou organizaci a dokonce si přijeli autem a to na dvakrát. Zařizovali bydlení Na půl cesty pro plnoleté z dětského domova. Hodil se jim každý hrnek, vůbec nevadilo, že je každý obrázek na hrnku jiný.
doplněno 28.12.13 09:59:Zkuste tento kontakt rolnicka.cz/... , ještě je možno pohledat ve vyhledavači - charita Tábor -
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.