Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasnoubena vs zplnoletneni

Od: veverkahouhova odpovědí: 16 změna:
DOry vecer pisu z tabletu tak omluvte ty chyby.
ma otazka chci se nechat zplnoletnit potkali sme se v srpnu 23.2. Mi bude 18 uz me to cekani nebavi snoubencovi je 47
jaka je moznost on uz to zazil s exmanzelkou a rika at pockam, byt se zarizujesvatba v lete se chysta vse uz je predem domluveny .Jen ja sem nedockava a tak shanim moznost jak jen to udelat a at hledam jak hledam nic moc na netu nevidim, bude ze me herecka ted stduju servirku
poradte mockrat dekuju

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

4x
Verte svemu partnerovi, je vzhledem ke svemu veku zkusenejsi nez Vy, asi nebudu sam, kdo s nim souhlasi. A predcasna plnoletost urcite nebude mit vliv ani na Vase herecke vykony v budoucnosti!

hodnocení

2x

Páni, naivní to žena...

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nyní studujete na servírku, ale bude z Vás herečka. Já mám dojem, že ten starší pán zřejmě pracuje u filmu a Vám slíbil tu herečku. Je to tak? Zdravím!

foo*
hodnocení

2x

já jsem elektrikář ale budu prezident.. buď máš v životě fakt fest štěstí nebo fakt fest málo rozumu, každopádně ať jeto to nebo to, hodně štěstí ;)

buss
hodnocení

1x

Počkej, až dostaneš rozum, jinak jak na to říká OZ.

hahanaj*
hodnocení

1x

tak to máš dobře naplánovaný ,ale já bych přesto počkala... třeba když nebudeš nakonec herečka- o tebe už nebude stát

hodnocení

1x

Jedna vlastovka jaro nedela, aneb kolik uz jsi mela vaznych znamosti?...Do unora v klidu vydrzis a ten tvuj, jestli to mysli vazne tak urcite taky..No a pokud ne, tak nam sem prijd podekovat.

Hezky vecer vinsuju.

iz*
hodnocení

1x

Zplnoletnit může pouze soud a pouze v případě těhotenství. Než se by se případ dostal k projednání, budete dávno plnoletá. Takže stejně jako ostatní doporučím vydržet.

A k herecké kariéře: Herci se živí hlavně jazykem (i když si někdo třeba myslí něco jiného). Bylo by proto dobré zapracovat na češtině.

vlasatec*
hodnocení

0x
pár let bych ještě počkal, ať nenaletis...

hodnocení

0x

zajdi si u vás na ůřad a tam by ti měli fundovaně poradit

no pokud si tu někdo nedělá legraci tak by mi zajímalo co člověka nutí v takto mladém věku dělat tato nerozvážná rozhodnutí?

aperio.cz/...

hodnocení

0x

Tak, že se skoro osmnáctiletá bezhlavě zamiluje bych snad i dokázal pochopit, ale třeba by ten protějšek mohl mít trochu v hlavě jasněji.

Osobně si nějak moc nedovedu představit, narazit si ještě neplnoletou žábu, ale proti gustu...

Ale jediná šance na zplnoletnění je těhotenství. Ale vzhledem k okolnostem si myslím, že to už asi nemá význam.

ohneta*
hodnocení

0x

V srpnu jste se potkali, to jsou 4 měsíce a už si ho chceš brát a k tomu se ještě nechat zplnoletnit? Proč proboha, jaký k tomu máš důvod? Ty 2 měsíce snad už vydržíš a možná za ty 2 měsíce čekání budeš i ráda.

hodnocení

0x

Pokud budeš skutečně hérečka a to úspěšná, jistě si vybereš partnera o 10 - 15 i více let mladšího. Takový už je trend. A tento pán Ti bude tak maximálně dělat dědečka.

Děvče, vzpamatuj se. Mladá děvčátka jsou sice naivní, ale nikdy jsem nebyla až tolik...*ee*

A pokud se z Tebe vyklube herečka typu paní Janžurové, budu Ti fandit. Takových není nikdy dost. Jaga.

A jinak se nevaž a nezasnubuj, zbytečně se budeš vázat n jednoho. Dobrá hérečka musí patřit všem - celému národu a ne jednomu obstartožnímu seladonovi. *cert*

hodnocení

0x

Jedna věc je, zda je to rozumný nápad. K tomu se nebudu vyjadřovat, o tom je tu napsáno dost.

Druhá otázka je, zda to je technicky možné. Zde odpověď zní: ano, ale obtížně a jen ve výjimečných případech (prakticky v těhotenství). Jako neplnoletá nemůžete uzavřít sňatek. Jestliže uvedete závažný důvod, může být sňatek povolen,ruku v ruce se zplnoletněním. (Zplnoletnění je následně trvalé a případným rozvodem nezaniká - to jen pro úplnost. ale ty důvody musí být opravdu závažné. Myslím, že opravdu přichází v úvahu jen a pouze těhotenství.)

tak naše podniková právnička nám na školení říkala, že od nového roku (což už je za pár) budou širší možnosti pro zplnoletnění, v podstatě že bude stačit, že je dotyčný/á prokáže soudu, že navzdory svému věku je dostatečně vyspělý a je schopný se sám živit. nicméně při rychlosti našich soudů a osmnáctinám v únoru je to stejně bezpředmětné.

kami95
hodnocení

0x

Otázka mi příjde jako vtip, ale pokud není, tak nevím, na co chceš splnoletnit teť, když svatbu chceš až v létě..je to skoro pár dnů než budeš dospělá, to už snad nějak vydržíš,ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]