Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzor děkovného dopisu při odchodu do důchodu

Od: draconera* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebovala bych nějaký vzor děkovného dopisu při odchodu dlouholetého zaměstnance do důchodu, aby to mělo formu. Děkuji moc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

kašlete na vzor, napište to od srdce

lidka*
hodnocení

1x

Alf to napsal stručně a výstižně. Mně udělali krásnou oslavu, to bylo to nejhezčí rozloučení jaké mi mohli uspořádat. Tekly slzy, pivo a ostatní alkohol, spousta dobrot, ale hlavně všichni moji zlatíčka se toho zúčastnili. A starosta s lesním nacvičili mou oblíbenou - Tučného - Tam u nebeských bran. Prostě paráda, mám na co vzpomínat! Gratulace už nebyla tak podstatná, to mi věřte. Nezapomenutelné jsou vzpomínky na rozloučení, ale i na roky strávené s nimi, to je strašně důležité a krásné! *pivo*

hodnocení

0x

Pokud to musíte nějak písemně řešit, rozepište se hlavně o tom, co pro firmu a pro lidi v ní znamenal a co udělal dobrého. Na to špatné zapomeňte, pokud něco takového nastalo. Jestli to byl dlouholetý pracovník, určitě je na co vzpomínat, zmiňte třeba přezdívku, jestli byla dobrosrdečná a oslavence nedráždila, vzpomeňte na společné zážitky... Od srdce a neformálně, jak píšou rádci přede mnou, to určitě potěší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]