Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na jaře bych chtěl začít pracovat v zahraničí nejlépe v Anglii, není to však podmínkou, i kdekoliv jinde.
Chtěl bych se poradit, zda někdo nemáte nějakou zkušenost s agenturami práci v zahraničí, nechtěl bych nějaké naletět.
Neporadil by mi někdo s nějakou ověřenou agenturou u které bych třeba našel nějakou práci? Mám základní až středně pokročilou znalost angličtiny.
Děkuji, hezký dne přeji
Umíte-li dobře anglicky, nehledejte agentury. Doporučuji portál Eures.cz a Eures.eu, případně portál anglických úřadů práce.
V uvedených portálech najdete vedle nabídky volných míst i odkazy na další weby s nabídkami prací.
--- Odkazy:
Eures.cz (nabídka z Anglie)
Eures.eu v češtině
Eures.eu v angličtině
Gov.uk (anglicky)
Vyhledávání volný/... (Gov.uk)
---
Dobré zkušenosti mám s následujícími portály (používám je pro vyhledávání v německy mluvících zemích, ale odhaduji, že pro Anglii to bude podobné):
a dalšími...
Děkuji, chtěl bych pracovat v zahraničí, nikdy jsem nikde než v ČR nepracoval, mám strach že nenajdu práci když neumím dobře AJ. Neporadí mi někdo čeho se vyvarovat? Kde najít nějakou tu práci s ubytováním? případně jestli hledat v nějaké agentuře ale jaké?
Já jsem proti agenturám. Moje nejstarší a nejmladší dcera pracovaly v Irsku. Nejstarší přes rok, nejmladší přes léto.
Práci si hledaly tak, jak uvádím výše, na žádné agentury se nespoléhaly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.