Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potrhane stehy po vytrzene osmicce

Od: jonky26® odpovědí: 3 změna:
Dobry den, rad bych se zeptal znalych. Pred tydnem me zubarka vytrhla osmicku a dala me tam tri stehy. Vcera me ale dva stehy praskly. Krev me z toho netece, zub uz moc neboli, ale srostly to jeste ale urcite nemam. Nic to nedela, jen je to neprijemny kdyz potom prejedu jazykem. Na vytazeni stehu mam jit az 6 ledna, stim ze moje zubarka ordinuje az po novem roce. Proto bych se rad zeptal, jestli to nemam resit kdyz to nic nedela, a jit ke sve zubarce jak jsem objednanej, nebo s tim mam radeji zajit na pohotovost? Predem moc dekuji za odpovedi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podle mé skušenosti jsou to stehy který se po určité době sami rozpadávají. Nic se neděje Toho 6 ledna jdete asi jen na kontrolu. Je to můj případ ale já byl o tomto lekařem poučen. Asi jste to přeslehl nebo lékařka na poučení zapoměla.

pavels*
hodnocení

0x

Stehy se normálně vyndavají po týdnu, ty zbylé si můžete vyndat i sám, nic to není. Že to není srostlé je normální, než se tam ta díra úplně zacelí, trvá to několik měsců.

xixi*
hodnocení

0x

Nekrvácí, nebolí, nechal bych to být. Stehy by určitě nevydrželi až do 6. ledna. Většinou po týdnu začnou padat sami. Nešťourejte do toho zbytečně, ono se to postupně zahojí. Je divné že vás zubařka neupozornila na coby-kdyby. Pokud máte pochybnosti zavolejte nebo zajeďte na zubní pohotovost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]