Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám 4 děti a nejmladšímu je 1,5 roku. Než jsem začala s rozením, měla jsem velikost prsou 85C a byla jsem spokojená. Nyní mám 95D a kvůlí kojení je mám prověšené a strašně mě bolí záda. Chtěla bych prsa zmenšit aspon o trochu. Chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, když mě bolí šíleně záda, jestli mám naději aby mi tento zákrok financovala pojištovna? Jsem u vnitra. Díky za odpověď. Iva
Zdravím Ivo! Zaleží samozřejmě na pojišťovně, zda by tento zákrok považovala za zdravotně nezbytný. Zkuste nejprve navštívit svého praktického lékaře a nebo gynekologa a ten by Vám určitě poskytnul prvotní informaci. Asi by i záleželo na tom, zda jste už s těmito zdravotními problémy byla u lékaře a nějak si léčila bolesti zad. Zkuste to, za zeptání nic nedáte. Určitě bych Vám to přála jako matce čtyř dětí. Hezký den!
Sice moc na "Ordinaci" nekoukám, ale mám takový dojem, že tam řešili podobný problém. Ale je jasné, že to nemusí být směrodatné i v reálném životě. I když?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.