Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po roce mě přestal milovat

Od: elisabeth* odpovědí: 51 změna:

Dobrý den přeji. Je to témeř sedm mesicu co me opustil přítel s tím že už není zamilovaný. po 15 mesicich me přestal milovat,jako duvod uvedl že enví proč se to stalo že se to stalo...co ten človek cítí tak hrozného ke me že už semnou nechce být?:( jak muže tolik mesicu zahodit jen že přestal milovat? :( pořád ho miluju ,nechci ho ztratit..byl to muj první kluk, a já nemužu začít znovu z nekým jiným nejde to..když mám v hlave stále jeho..:/ Já to jen zkrátka nechápu.. a sem z toho špatná..každá idpoved me pomuže kdo má zkušenosti... říkal mi jak me miluje psával smsky jak sem krásná..meli sme se stehovat po roce cosme byli spollu,týden před bydlenim me nechal,že už ke me nic necitil jen si to mesic nechtel připustit:(copak musí človek pořád milovat?:/ vždyt to nelze do konce života pak už se lidi učí spolu snad žít ne? já nevim já to mám asi jinak..i kdybych ho mela jen ráda nemohla bych ho nechat odejit když sem snim neco prožila.. a opouštet kuli tomu že odešla zamilovanost to nechápu:( stále mi chybí..:( kdyby sme se hádaly nebo neco,ale nic..:/ nic co by chtel zpravit nebo tak neřekl,.zkrátka se rozešel tak nečekane ,že me nemiluje už,nedokážu se s tim smiřit.proto prosím odpovedi proč odcházet kuli tomu že nejsem zamilovaný už?:(dekuju,chtel byt kamoš časem,ale proč semnou nezkustil žít to nejde když už odešla zamilovanost?:( vím že se ptátm asi hloupe ale já potolika mesicich bych nemohla opustit kluka kuli tomuhle když sme si rozumely.. a vlastne nikdy nehádaly ..byl to krásný rok

51 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

culdabulda1*
hodnocení

2x

Ahoj "elisabeth"

ze strany přítele to nebylo asi tak náhlé, zřejmě to v něm už nějakou dobu "zrálo", jenom Ty sis toho nevšimla. Zřejmě v tom bude jiná slečna.

Ale - jak zde všichni píší - to se mezi partnery často stává - a třeba to Ty sama jednou "provedeš" svému novému příteli, nebo i manželovi a pak to pochopíš. Jsi ještě mladá - horší by to bylo tak kolem 50-tky, tak to nevzdávej. Hodně štěstí. Marcela.

- omlouvám se za tykání.

elisabeth*
hodnocení

psal mi pak,že to citil dýl,ale nechtel si to připustit,že si myslel že se neco zmení,proto nic neřešil.../já ni c netušila..meli sme se stehovat totiž,mysela sem si že se taky teší když to psal..ješte dva dny před tím co se rozešel.:/ psal že si to furt nepřipouštel...furt v cosi doufal,ale nevim v co.( máme se stále na facebooku,nepíšeme si,ale proč si me nesmaže.?:( je to už sedm mesicu a já stále myslim na nej, a ano už má jinou slečnu starší o osm let než sem já:/ me spíše mrzí jak se ke me zachoval,napsal mi rozchod po netu prej by nevydržel muj pohled do očí.. a jak brečím... atd. slibil že si promluvíme,ale už to ani neudelal pak se furt vymlouval,na to jaký je,jak sem ho znala,me jeho chování vuči me mrzí,když sem to chtela slyšet,bál se nebo nevim...ví že sem dost citlivá..víte,psát nekomu dva dny před rozchodem konečne budem spolu bydlet,opadne dálka dojiždení, a za dva dny píše konec že si to konečne připustil...to nechápu

humbucker*

Ahoj. Jo, děvčata, věci se můžou mít až nezkutečně jinak. Znám případ, že se ženatý chlapík, po tom co si se ženou pořídil dvě malé děti, taky zamiloval. Asi ve 40ti letech do chlapa! A to se to pak špatně vysvětluje dětem co chodí ještě na základní školu a všichni bydlí v jednom malém městě. Tak to své trápení proto ber jako drobnou lapálii. Jsi mladá a ono to časem přebolí a odejde. Držím palce do nového vztahu. Ahoj.

hodnocení

2x
Já nechápu, proč se divite tomu, že vás opustil kvůli tomu, že už vás nemiluje. Je mu teprve 26, ja jsem ve stejném věku a pokud bych svojí přítelkyni přestal milovat, neviděl bych důvod, proč s ní zůstávat jen ze zvyku. Nemáte spolu děti, bydlení, tzn. je dobře, že to utnul, i pro vás. Nemá cenu pokračovat ve vztahu, kde není oboustraná laska.
Na začátku vztahu je ta zamilovanost a pak se buď objeví láska nebo zamilovanost zcela opadne. Nezoufejte, kašlete na něj, nemá to cenu, jednou najdete toho pravého, budu vám fandit, je vám 21, to ještě máte času. :)
elisaberth
hodnocení

proč tedy psal že to chtel překonat co ale? zamilovanost opadla po 15 mesicich? a jak pozná že přijde láska? mohla třeba přijit až bysme spolu byli časteji:(

kami95

Třeba ano, ale když nějaký debil ani nedokáže holce říct do očí že se chce rozejít a uvést pravý důvod, tak se ním ani nezaobírej..Jinak taky myslím, že ti není tolik kolik píšeš, ale to je jen detail, hlavní je to, že tě to trápí a ubližuje, ale když si tak rychle našel jinou a ještě ti ani do očí neřekl, jak co cítí, tak to už bych se s ním vůbec nebavila a buď ráda že ses ho zbavila..je fuk jak daleko od tebe je, když chci udělat v životě takovou závažnou věc jako je rozchod, najdu si přeci na dotyčného čas, ne?

elisabeth*
hodnocení

proč mi neveříte vek?:D je mi opravdu 22,možná chyby vám napovedely,ale sem tu skoro potme ,tudiž na to moc nevidim...:) a já nevim proste podle me to je chytrý kluk ,ale jak se ke me zachoval,se mi vubec nelibi...asi se bál je to fakt srab nebo vedel že sem dost citlivá a myslel si že to pro me bude takto lepší ho nevidet ani

Eli, ale to jen Váš názor a dohad...On prostě vycházel ze svých citů a pocitů...A ví, že nejste ta, s kterou by chtěl sdílet společné žití a život. Že není zamilovaný poznal, jakmile o vášem vztahu začal pochybovat. prostě v něm něco chybělo. Něco, co prostě poznal u jiné...Možná, že si dovedl představit, že s Vámi chodí, stýká se s Vámi, ale nedovedl si představit, že s Vámi bydlí, žije..Usíná vedle Vás a vedle Vás se i probouzí...Prostě tam ta chuť, touha a přitažlivost již scházela. Můžete to probírat ze všech stran, na věci stejně nic nezměníte. Smiřte se s tím, že se na Vás vykašlal, našel si jinou a žije svůj život bez Vás. Respektujte jeho rozhodnutí, jemu to takto vyhovuje, Vám ne. Ale to už není jeho problém, nýbrž Váš. Vím, že je to těžké a bolavé, každé odmítnutí bolí, ale na věci vůbec nic nezměníte a odpovědi na své otázky Vám stejně nepomohou se s tím vším vyrovnat. Nerozebírejte dál to, co už je pryč a co skončilo. Jen trápíte sama sebe a nemá to žádný smysl. On se k Vám nevrátí a Vy se s tím musíte stejně dříve, či později smířit a respektovat ho...

doplněno 26.12.13 23:01:

Na to se musíte zeptat jeho. Nikoho nemůžete nutit do vztahu a do toho, aby s Vámi bydlel a žil, když předem ví, že to tak nechce. Pochopte, že lidé si často myslí třeba i 20 let, že jsou pro sebe ti praví a nemusí to být pravda...Rok a půl mu stačil na to, aby poznal, že pro něho prostě ta pravá nejste. Přestal být zamilovaný, milovat se Vás nenaučil, žít s Vámi nechtěl, protože věděl, že se to prostě nezmění..Proč by zkoušel s Vámi něco, o čem předem věděl, že by to nefungovalo?

doplněno 26.12.13 23:23:

Eli, netrapte neustále sama sebe. Jistě jste faj děvče, hodné, hezké, atd...Ale jemu tohle třeba nestačí. Pokud si začal uvědomovat, jak jste rozdílní, uvědomil si jistě i to, že nejste ta, s kterou chce život žít a prožít. Je to tvrdá realita pro Vás, nepochopitelná, ale nic na ní nezměníte a jednání druhého člověk třeba nepochopí nikdy...Třeba pro život potřebuje takovou, která je Vaším pravým opakem...Priority se u člověka mění...

elisabeth*
hodnocení

no,a proč sem celej ro k a půl ta pravá byla? chtel semnou žít, apak si to neumel představit? mohl to aspon zkusit..třeba by se to zlepšilo./ já sem nikdy nebyla zlá že bych neco odmítala ráda bych snim jezdila na výlety cosme si plánovaly..

elisabeth*
hodnocení

nemuže přece vedet když nic nezkusí..fungovalo nmefungovalo--chteli sme psa,výlety kolo..vše až do bytu páč sme byůi zdaleka a nebylo na to moc času: . on mi psal že prý nedeám nic zlého,jen sme každý jinačí..rozumely sme si, a najednou jde o to jací sme..proč mu tolik vadí jací sme?:( celej rok mu to nevadilo :(

elisabeth*
hodnocení

ano psal faj skvelá hodná krásná...psal kamošce že an o rozumíme si to jo,já nevim co se zmenilo proste citim že už ji nemiluju. ano pro me nepochopitelné...rozdilní možná...ale když sme se smálynikdy nehádaly,já byla klidas...on je sice akční furrt nekde musi litat...ale me by nevadilo tohl delat a byt s nim.když toho človeka miluju,on si asi myslela že to delám jen tak,že me to nebaví,ale me by to nevadilo...tak fatk nevim co mu vadilo tak na me...najednou...ráda bych neco podnikala,jako on..jen sem si myslela že to hle vššcko budem delat spolu v byte..když sme byli kus od sebe a nedalo se tozo moc delat:(

elisabeth*
hodnocení

mužete mi nekdo dát prosím váš email nebo kam bych vám mohla ješte neco napsat,nechce se mi to psát sem...možná kuli tomu se to stalo...prosím dekuju=)

agathexp*
Urcite se ti nekdo nekdy libil. Delsi ci kratsi dobu. Ted uz se ti ale nelibi. A vis co to znamena? Ze te to preslo. A stejne tak muze kazdeho prejit laska. Co chtel prekonat? No asi to, ze uz k tobe nechova stejne city jako driv. Nepochybne mu na tobe zalezelo a vedel ze ti tim ublizi, tak doufal, ze se to nejak vrati. A ono ne. Naopak, je dobre, ze ti nelhal a nezacal te podvadet. A byt spolu casteji? Lasku si nevynutis. To ze se s tebou rozesel pres internet neni moc statecny, ale treba vedel, ze mu udelas takovouto scenu a chtel se tomu vyvarovat. Chapu, ze te to boli, jeste kdyz to byl tvuj prvni vztah, ale nech to byt. Delas ze sebe jenom zoufaly pako... on se pres tebe prenesl, tak to zkus taky, za chvilku si urcite najdes novyho. :) Zpatky uz ho nedostanes a pamatuj si - spatna zkusenost taky zkusenost.
elisabeth*
hodnocení

a co citite když nemilujete už? to je vám jako přítelkyne se kterou např ted ste pak uplne šumák? máte ji přece rád,tak proč sakra budu nekoho opouštet..:( tohle já nechápu.. :/ rokm se milujeeme a pak opadne zamilovanost aon me nechá jako kdybych umřela a je štastný s jinou to nechápu... psal že kdyby bycl zamilovaný pořád neopustí me..:(ale zamilovanej nemuže být pořád

mynameis

Trápíš se, ale je to k ničemu. Víš co to chce? Odreagovat se! Běž třeba někde na club, zahraj si hru, nebo běž někam s kamarádkama. Vůbec nad tím nepřemýšlej už, nic nevyřešíš, zpátky to nevrátíš. To, že tady o tom budeš s někým psát, není řešení, akorát ten problém víc a víc zvětšuješ. Teď musíš ukázat o co přišel. Uvědom si tady to a na světě je kluků milión, kteří o tebe budou stát a nevzdají se tě. ;)

kami95

Ono to není tak jednoduché, když nemůžete myslet na nic jiného, než na bývalého partnera..spíš se divím, že ji po takové době ještě stesk nepřešel..

mynameis

já vím, ale sama jsem si takovým obdobím prošla a chci jí napsat nějakou radu. Tím, že se tady bude jen trápit nic nevyřeší. A tím, že na to tak dlouho myslí a trápí se tím, se akorát nervuje a to není nic dobrého.

kami95

Napadá mě jen rada, přestat se šťourat ve starých věcech..každý někdy narazíme na debila, a buď ráda že to bylo teť po krátkém vztahu, než kdyby jsi zjistila co je to za hajzla až by jsi s ním měla děti.. Chytrý možná je inteligenčně, ale určitě není rovný, pravdomluvný a gentleman už vůbec ne.. Začni si užívat toho, že jsi volná..a ten věk moc nevěřím kvuli těm chybám a taky kvuli tomu, že v tolika už máš snad s chlapama aspoň trošku zkušeností a mohla by jsi vědět, co jsou někteří zač..nebuď tak neivní! Stejně by vám to do konce života nevydrželo když tě po takové chvilce přestal milovat, tak co? K čemu by ti dál byl?

elisabeth*
hodnocení

na me to zase dolehlo když sou ty Vánoce ated ten silvestr byli sme spolu ated budu bez nej...vždycky si myslim že sem z toho venku,ale pak to na me zase dojde.. a já myslim na nej a brečím nevim zda ho furt miluju nebo je mi smutno jak to skončilo jak se zachoval,ani to nevim... ale dekuju za podporu.. :) sice mi je naprd,ale pomáhá mi psát si z nekým co to taky zažil..byl to muj první rozchod..byl to užasný kluk.. a hrozne me zklamal... nevim jak si semnou muže vše plánovat i psa, a sám ho ani ted nemá...nedokážu ho vymazat z fb když sme chteli být časem kamoši..neche se mi připomínat,aby me to prý nebolelo azapomela sem...nepíšu mu nic...nedivam se na jeho profil,jak sem to delala první tři mesíce..ale furt se citim tak nejak sama...pokusím se , na jaře nekoho si k sobe najit adoufám že bubu mit ješte lepšího kluka, i když furt mám v hlave ted furt jeho, a mám pocit,že snad zustanu pořád už sam a nojo,furt mi ten kluk chybí..:(stim se nedá nic delat.. a práve proto mi nejde do hlavy jak on to dokázal,me vymenit tak snadno

kami95

Protože už měl těch holek asi víc a patří mezi ty, co berou holky jako hračky a neberou jejich city vážně..nevázal se k tobě, říkal že tě miluje asi jen proto, aby tě dostal, jinak kdyby tě miloval opravdu, nepřešlo by ho to..tak co s takovým? Nesmíš to brát tak vážně..a už vůbec ne ty chlapské kecy! A ne tak jim ještě věřit..říkal to prostě proto, že je to milé, tak jako většina chlapů..žádný ti neřekne narovinu, že tě chce jen na to nebo že se k tobě nechce vázat..

mynameis

Je to pouze o tom, jak moc chceš zapomenout. Kdo chce, zapomene hned a kdo ne, má s tím větší trápení. Já bych si ho z FB smazala, protože je to jen minulost a nic dobrého ti nepřinesl a asi už ani nepřinese do života. Život jde dál. Víš, jedno + to ale určitě má. Teď je možnost poznat někoho nového a lepšího. A co víš? Třeba to bude už životní partner. Přeji hodně štěstí a taky rychlé zapomenutí na toho bývalého a pamatuj si, že žádný chlap za to trápení nestojí. ŽÁDNÝ. Přeji hezký zbytek dne.

kami95

Právěže mi příjde, že čím více zapomenout chceš, tím méně to jde..to samo čím více něco chceš, tím méně to dostaneš..

kami95

Nebo teda spíš čím více vztah hledáš, tím méně ho nacházíš..tak jsem to chtěla napsat..

elisabeth*
hodnocení

dekuju...:) já vím smazat...ale proste nechci...moc ráda bych vedela jak se má...v živote... časem a on to samé psal kamošce že mu nebdue jedno co semnou bude...chci až me to nebude tak bolet si občas napsat...tot vše...sem povaha že nemužu jen tak vymazat nekoho kdo pro me byl vším

hodnocení

1x

Dobrý den. Eli, v životě se to někdy stává. Lidé se rozchází i po mnoha letech společného žití...Je lepší, že to ukončil po několika měsících, než kdyby to udělal po několika letech. Bolelo by to mnohem více. Pokud se vytratily city, ty si nelze vynutit, ani poručit..A zůstávat s někým jen ze zvyku, je pak úplně o něčem jiném...Vy to cítíte jinak než on prostě. Chce prožívat vztah se vším všudy a s Vámi mu prostě již něco chybělo. Vzpomínejte na to krásné a neráchejte se v tom tolik. Smířit se s tím stejně budete muset. Když jedna strana nechce, ta druhá s tím vůbec nic nenadělá...Přece byste nechtěla být mužem jen trpěná..? Berte to jako životní zkušenost. Máte šanci navázat vztah s partnerem, s kterým to vyjde třeba lépe. A budete spokojená a milována...

doplněno 26.12.13 19:43:

Nemusel k Vám cítit odpor, ale prostě se z jeho citů vytratilo to zásadní - zájem o Vás, jako o ženu. Z jakého důvodu, to by Vám řekl jen on. Prostě jste ho mohla přestat přitahovat jako žena, mohlo mu na Vás čím dál víc věcí začít vadit..A v neposlední řadě poznal jinou, do které se zamiloval právě proto, že je jiná, než Vy. O společné žití s Vámi nestál a nestál ani o to, aby váš vztah pokračoval. A Vy to musíte respektovat. Šel si po svém a má právo na svůj život, který již není nijak spjatý s Vámi...Tak to prostě je, jeho zájem o Vás vyprchal..

elisabeth*
hodnocení

ale jak,jak se city vytratí? jak po roce najednou me nechce? tohle nechápu..:/ to ke me najednou citi odpor? že me musi opustit?/ prý me má rád ale už jen jako kamošku..( psal že enví proč se to stalo,stalo se,ale proč budu hned sakra opouštet:(

Asi jsi ještě moc mladá,abys to pochopila, až budeš starší pochopíš to. Jinak jsme ti tady už odpověděly s kapkanadeje :)

Život neni jenom radost a štěstí.

elisabeth*
hodnocení

co pochopím,: / je mi 21 ale proste nechápu to že přestane být zamilován a opustí me a přejde na jinou holku kterou bude zas milovat... vše bylo v pořádku jen neni zamilovaný:/ nevim že už mu najednou vubec nechybím:(a jakto:( jako bych umřela žádnej ohlas,psaní nic:/tohle mi njde do hlavy..

elisabeth*
hodnocení

prý byl štastný ale už to pominulo...přece jak to muže takto pominout?:( zamilovaný je i štSTNÝ...ale to nelze pořád přece:(mrzí me že to tak má jinak než já:/

Lidi se rozcházejí i po několika letech,natož měsících. To se prostě stává . Já osobně bych si dala ještě chvíli pauzu.

Časem určitě někoho potkáš. Když tě nechce, tak to se nedá nic dělat, stejně si nepomůžeš. Najdi si nějakého koníčka a mysli na něco jiného. Já osobně bych se k takovému klukovi,který mě opustil,už nevracela.

nu*
hodnocení

0x

miloval?...lež nebo slovní inflace...jen chemické reakce které časem slábnou

kami95
hodnocení

0x

Nepíšeš,kolik mu je,asi byl nevyspělý..i když vyspělého chlapa jsem ještě neviděla..Zamilovanost a láska je rozdíl..zamilovanost je pár měsíců..láska je na celý život..On asi ten přechod od zamilovanosti k lásce nezvládnul, protože to nebylo něco co očekával..asi neví, co chce..a ty pokud pořád miluješ, zkus to dát nějak dohromady, to co jsi psala sem napiš jemu a pokud to nepůjde, přece by jsi s takovým chlapem co tě nechá protože pominula zamilovanost nechtěla být do konce života, ne?

elisabeth*
26.12.13 20:29
hodnocení

je mu 26

elisabeth*
hodnocení

kamošce psal: že nejsem jiná že sem pořád stejná,skvelá hodná krásná.ale on není zamilovaný to je všecko...zmenily se city jedné zas psal,že to nevidel,ale docházel na to časem že sme každý jinačí..rozumely sme si,každý je náký přece...libila se m se mu jaká sem...a že to preý furt přehlížel,ale nejde to že už nic necítí..celej rok me má rád jaká sem a pak najednou ne/

elisabeth*
hodnocení

No,je mu 26 let...byl semnou 15 mesicu...psávaljak se krásná,libi se mu moje vlastnosti že taková mám zustat...rozumely sme si,nehádaly se..nikdy sem nebyla zlá...sem hodná holka... nechala sem i práci abych se odstehovala za ním...stejn e lsem chtela odejit,ale hlavne kuli nemu i..já vubec nechápu proč semnou chtel teda bydlet,když se ani nechtel vázat a má stejne holku.

proste si nasel hezci , co to v posteli lepe umi , city atd... tady netahej , prvne si ho okouzlila , libila ses mu , miloval te. Pak zacal videt chyby na tobe , pak se seznamil s jinou , ktera ho vice pritahuje. Ono z minuty na minutu se to nestane , ale stalo se. Nepritahujes ho , nemiluje te , tak nemuze stebou byt... najdi si jineho , po 7mesicich , jeste kdyz ma jinou tak se nevrati.

kami95

On má teť holku? Další novou?Tak to ho vůbec nelituj..to co ti říkal byly jen kecičky..to říkají všichni chlapi..a že tě přestal milovat neví proč..když ti to řeknu natvrdo jen jsi ho omrzela..taky jsem se s tím setkala..rozešel se se mnou kdysi po chvilce chození a nedovedl mi říct důvod, prostě za mnou přestal jezdit a pak mi tvrdil, jak jemu to líto aleže se chce rozejít..takový chlap vůbecneví co chce! Vůbec ho nelituj a rozchodu taky ne! V takovém případě je na místě jen litovat promarněného času, co jsi do něj vložila..a té práce co jsi nechala..Vůbec na ty jeho kecičky teť nedej,ale vůbec.. A pokud jsi žádného kluka předtím neměla, buď ráda za tuto zkušenost,aspoň vidíš,jak jsou někteří hajzli..neví co chcou..mě to moc poučilo, ten vztah co se mi po pár měsících rozpadl a vyvedl mě z uplně té největší naivity..takový jako je on si tě určitě nezaslouží, když má hned jinou a to ti tvrdil takové věci..neví co chce,když s tebou chtěl bydlet, měl myslet dopředu na to co bude..představ si, že by jsi mu naletěla a nastěhovala se k němu? Co by jsi teť dělala? Buď ráda že ses ho zbavila..zasloužíš si lepšího..

elisabeth*
hodnocení

dekuju...no,po mesici sem se dozvedela na fb že je zadaný...bloncka,který me tvrdil že je na brunetky..je ji třicet let,me dvacet dva... poznaly se ,za tři týdny kdesi co me nechal...ale myslim si že si sni beztak psal..ale to je jedno,me už nemiloval dýl asi:/ ano neví proč že se to stalo psal...duvody mi sice napsal,ale uplne nesmyslný...že sme každý jinačí,atd..ale že si semnou rozumel to mu je asi fuk:/hlavne že de o to jaCÍ SME PREJ:/ ne byl muj první, a veřila se že snim zustanu:/ moc me ten rozchod furt bolí.. .. ... chteli sme spolu bydlet aby sme spoliu mohli být časteji...chteli sme psa,kupila se si i nový kolo..:/ a on me pak i píše ,že toho máme mín společnýho,že neví co bysme v byte fur delaly atd...byli sme z dálky od sebe ,tak sme se vídaly jak to šlo... tešila sem se konečne na to že budem spolu mít na sebe více času,dva týdny před bytem co koupil, píše že bude rád jak opadne dálka dojiždení,a týden před bydlenim mi napíše že juž me nemiluje sme každý jiný atd..:( osobne mi to nedokázal říc t ani do očí

kami95

Tak když to nedokáže říct do očí, tak je to ještě horší..myslím, že city byly jen ze tvé strany..chlapi jsou kolikrát takoví hajzli, že říkají že milují, jen když chcou holku do postele..protože kdyby jí to řekli takhle narovinu, tak s nima nejde..Já bych se ho ještě zeptala, jestli ji poznal až jste se rozešli nebo jestli si s ní psal už dřív..aspoň uvidíš, jestli je natolik rovný, aby se přiznal, což pochybuju..prostě myslím, že už jsi ho fakt omrzela, začala jsi to brát vážně a toho on se možná lekl, chtěl ti nabídnout bydlení u něj jako čast jeho hry, aby to bylo gesto jakože bez tebe nemůže být, ale asi nečekal, že to vezmeš vážně..jinak nevím, proč by se s tebou rozcházel chvíli před tím, než ses k němu měla nastěhovat..no a pokud se k tobě choval několik měsíců než jste se rozešli jako debil, a nechtěl nic řešit, tak to je už jasné, že tě nechtěl už předtím a nevěděl jen jak ti to říct, tak to zbaběle napsal, nebo nevím jak jste se rozešli, to tu myslím nepíšeš, ale říkáš, že do očí ti to neřekl takže odvozuju, že ti to asi napsal..to už jsem si zažila taky..jen jsem toho dotyčného milostivého donutila, aby mi to prostě osobně řekl..a pak dělal chudinku jak je mu to líto..kdyby mu to bylo líto tak se přece nerozchází..a ten tvůj kdyby tě miloval tak jak říkal, tak se taky nerozchází..takže jen blbé kecy blbých chlapů..hodně štěstí ať narazíš na lepšího..a ještě něco..pokud budeš k chlapům míň obětavá, i když je to těžké, pokud to máš v povaze, věř, že pak je budeš více zajímat..nevím proč, ale je to tak..

elisabeth*
hodnocení

on psal: že mu vztah už nic nedával,ale co by chtel po roce apůl? prý už to není jako dřív,ale nikdy to není jako dřív,on semnou nemluvil že by chtel neco zpravovat,zkrátka to nechal a doufal.. a jáse jen tešila na byt a on dávno myslel na rozchod a me píše jak se teší..:( on psal že ji poznal cosme byli dávno od sebe já mu veřím...jesi si sni psal to nevim,ale asi jo,ale to je jedno když me už nemiloval... ne on byt koupil bydlel u rodiču..byla sem se i na ten byt divat co koupil my spolu dva mesíce před tím co me nechal. psal že nic neřešil že si myslel že se neco zpraví,ale nevi co. jo psal mi to ponetu rozchod... a obetavá? on mi vyčetl že chce mit vedle sebe nekoho koho ten jeho koniček bude bavit..má koniček jako velitel armády,vojsko ,ukázky vojenské pro lidi,střílí atd..takový voják...nikdy sem mu neřekla že me to nebaví ,zkrátka sem nemohla kdykoli snim páč sem musela do práce nebo sme nebyli nebydleli blizko sebe hned. že má jiné koníčky jiné priority a že by to časem stejne skončilo mi psal

elisabeth*
hodnocení

ne od me nic nenabízel...chteli sme splu bydlet skrz dálku..a být splu časteji..po roce a neco našel byt koupil... a že se stehujeme za dva mesíce.. a no i psa sme chteli..:( aon furt jen psal že jde o to jací sme že to nevidel celej rok,ale docházek na to časem...každý je náký ježiši:/ taky psal že no psal vše asi co mu vadilo..:/ prýá sem si nesedla s jeho kamoši tehdy na silvestra byl rok 2012 ..já sem se snim znala tři týdny a jeho kamoše sem videla poprvé a už byli na mol zkoro když sme dojely... no a prej sem si snima nesedla,jenže já sem stydlivá to vedel..a sedla nesedla me se libil on sem mu psala.. já sem na jeho kamoše neřekla pů l slova tak nevim proč vytahoval tohle...videla sme je dvakrát za rok.. proč me teda nenechal hned když mu to tak vadilo..:/ vytahoval uplne šecko.../

kami95

No podle mě z tebe prostě dělá sprostě vola..ty věci že sis nesedla s jeho kámoši když je neznáš psal jen proto, aby ti mohl dát nějaký důvod proč se rozejít..nevěřila bych mu už vůbec nic..a když říká co by chtěl po takové době vztahu, tak to pak nepochopím, co podle něj mají dělat lidé, co jsou spolu celý život? Myslíš si, že on je ten pravý s kým by ti vztah na celý život vydržel, když tento váš vztah se mu zdál už jako dlouhou dobu? Asi ne, že? A když vytahuje takové věci jakože doufal že se něco změní a nevěděl co a že sis nesedla s jeho kámoši a že chce aby holku bavila armáda, tak prostě neví co chce, neví, co hledá..je nedospělý prostě podle mě..A zbytečně ti vyčítá a dává důvody, proč se chtěl rozejít ale ten pravý důvod je, že jsi ho omrzela, jen to buď sám nepoznal nebo to nechce takto říct..chlapi jsou vychcaní, moc, nevěř jim ani slovo..jsi dosti naivní..A jinak..kdyby mu na tobě opravdu záleželo, bylo by mu uplně jedno jestli sis sedla s jeho kámoši nebo ne..

mynameis
hodnocení

0x

no takže nevím jestli jsi už mimo z toho rozchodu, ale něco mi tu nesedí..nejdřív píšeš, že máš 21 let a pak 22 let? Není toto všechno jedna velká lež, co tu píšeš?

Autor: elisabeth

Datum: dnes 19:27

Předmět: RE (4x): Po roce mě přestal milovat

odpovědět

co pochopím,: / je mi 21 ale proste nechápu to že přestane být zamilován a opustí me a přejde na jinou holku kterou bude zas milovat... vše bylo v pořádku jen neni zamilovaný:/ nevim že už mu najednou vubec nechybíma jakto jako bych umřela žádnej ohlas,psaní nic:/tohle mi njde do hlavy..

Autor: elisabeth

Datum: dnes 21:18

Předmět: RE (4x): Po roce mě přestal milovat

odpovědět

dekuju...no,po mesici sem se dozvedela na fb že je zadaný...bloncka,který me tvrdil že je na brunetky..je ji třicet let,me dvacet dva..

kami95

Tak třeba má chvilku před narozeninama..tak už to bere jakože má víc..Jinak nevěřím nikomu, ale pochybuju že by si někdo dělal srandu zrovna z těchto věcí, spíš nechce popravdě říct svůj věk, protože kdyby si chtěla dělat srandu tak dá nějaké atraktivnější téma..

mynameis

já teda nevím, jestli bych psala jednou, že je mi 21 a za pár minut, že teda budou ty narozky, tak dám 22 :D trochu divné. Osobně si myslím, že této dívce není ani 18, ale to je čistě můj názor.

elisabeth*
hodnocení

srandu si opravdu nedelám,ano je mi 22 let tam to byl nejspíše překlik...rok sem rok tam...to je fuk,píšu to sem hlavne proto že me to moc trápí ,celej rok a pár mesicu bylo krásných...bohužel me přestával milovat až se bližil byt...vše se mu nahromadilo až to bouchlo.. a nevedel jak dál,nic necitil a musel me zřejm e nechat odejit...ale timto zpusobem me to teda od neho mrzí a ty veci ,ty duvody co mi psal ješte víc..sou to prkotiny co psal,psala sem mu sou to kraviny napsal,ano to jsou,a začal ale i tehdy na silvestra ty sis nesedla s mimy kamoši já zase s tvými ,videl jen mou kamošku jednu to bylo celé...moc jich nemám...tak nevim proč tak blbe kecal...nevedel bohužel co mi už říct..vadilo mu uplne šecko,co psal,potom nechápu proč semnpou vlastne celej rok byl a chtel bydůet,když sem byůa tak hrozná..

hodnocení

0x

Jsi tak krásně mladá... Co to znamená, po roce mne přestal miloval No tak přestal, a život jde dál, i pro Tebe.Ted si na chvilku představ, že už bys s ním byla těhotná, co pak? Daleko horší situace. Takže príma, nic tak fenomenálního se neděje. Čeká na Tebe někde někdo úplně jiný. A třeba to také nevyde, ale to přece nevadí, nakonec toho svého najdeš.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Eli, právě jsem to všechno dočetl až sem dolů. Je to po čertech náročný čtení. Měla by jsi na chvíli přestat psát a sama si to všechno zase přečíst. Možná by jsi z toho sama něco zjistila. Ty nám tu něco píšeš, ale my nikdo stejně nevíme jak to mezi váma vlastně fungovalo. Kolikrát to správně neví ani ten, kdo má k vám oběma hodně blízko. Třeba ho něco začalo nějak strašit, nebo i děsit a proto to ukončil. Vzpomínej jen na to dobrý a příjemný co mezi váma bylo a nech to být.

amadeus*
hodnocení

0x

1) pokud nekoho nemiluji, tak je to preci regulerni duvod, proc s nim nemit vztah, nebo mate jiny nazor?

2) pro pevny vztah je vzdycky potreba trocha citu a vzajemne pritazlivosti. Nelze spolu byt cely zivot jen ze zvyku.

Mam takovy pocit, ze se tady vsichni snazi hazet spoustu spiny na vaseho byvaleho pritele, ale mne se zda, ze se neprovinil nicim tak zavaznym, pomineme-li zpusob, jakym se s vami rozesel. Duvodu k rozchodu mohou byt stovky. Mohl mu vadit aspekt vaseho chovani, mohl mit strach ze zavazku, mohla se mu zalibit jina slecna, ale naprosto vsechno je irelevantni. Pro vas by melo byt dulezite pouze to, ze tento vztah skoncil. Vubec by vas nemelo zajimat, co se stalo s jeho zamilovanosti. Vy se musite zajimat predevsim sama o sebe. Dostante se z toho splinu, dejte si svuj zivot a city dohromady a casem se najde nekdo, s kym vam to treba vydrzi o neco dele. Na ex-pritele zapomente, proste ho vymazte ze sveho zivota a nechte ho zit ten jeho.

iz*
hodnocení

0x

Souhlasím s Amadeem: Důvodem k setrvání ve vztahu bývá láska. Pokud někoho nemiluji, rozhodně se s ním nesestěhuji do jednoho bytu.

Elizabeth, nevěřte tomu, že byste setrvala ve vztahu s člověkem, kterého byste nemilovala.

--- Rozchod je pro Vás stále čerstvý, bývalého přítele stále milujete, možná proto si nedokážete představit, že on už je někde jinde.

Časem se i Vy posunete dál a najdete někoho, s kým si budete rozumět.

Podmínkou dobrého vztahu je spokojenost obou partnerů. Zůstane-li ve vztahu nespokojený partner jenom proto, aby neublížil druhému, budou nejspíše nešťastní a nespokojení oba dva.

--- Radím totéž, co Amadeus: Přestaňte se zajímat o bývalého partnera a nezkoumejte příčiny ani způsob ukončení vztahu.

Zaměřte se na současnost a na budoucnost!

elisabeth*
hodnocení

jak pak mohu najit pravýho když ten dotyčný nemuže být zamilovaný pořád přece. On psal nejsem zamilovaný zmenily se city to je šecko taky to pro me není jednoduchý toto psal. zamilovanej nmuže být přece pořád.. a navíc kamošce psal ano rozumíme si tojo,to já nevim co se zmenilo proste to tak citim.. takže on si semnou rozumel ,nehádaly sme se nikdy,tešily se na byt...:/ sám mi psal po půl roce krásne si rozumíme..:( on jen zkrátka nebyl zamilovaný už:(( tak si našel jinou kterou zase miluje:(pak se odmiluje a zas ji nechá,:?:( prosím email kam vám mohu napsat cosi duležitého...nenapsala sem to sem,páč nechci...ale myslim si že je to zpusobené hlavne tímto co sem nenapsala... taky když si s nekým rozumím mi nejde o to jaký kdo je každý je nejaký přece..:( me tak moc mrzí že se rozešel přes net a ani do očí to nevydržel mi říct prej by to nevydržel..nwvim co to jak brečím jak psal,nebo to že je takový srab:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]