Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám s přítelkyní problém, když se spolu mazlíme, osaháváme, dráždíme, tak můj penis je ztopořený a všechno je jak má být, ale když mělo dojít k orálnímu sexu nebo k sexu, tak mi penis přestal stát.
Chtěl bych se zeptat na dvě věci.
Jak tento problém vyřešit, jestli s tím měl někdo zkušenosti, tak ať prosím odepíše.
A ta druhá je že bych chtěl navštívit urologa, ale zatím mi nebylo 15, bude mi až v březnu. A nevím jestli by mě tam vzali a pomohli by mi.
Předem děkuji všem za odpovědi a rady.
Hlavně nikde neříkej, že ses pokoušel o pohlavní styk před svými 15 narozeninami. Pokud by partnerovi bylo více jak 15 let, tak máte problém.
Myslím, že jsi úplně v pořádku. Na sexování máš ještě čas - tvé tělo i mysl, potřebuje nejprve dozrát - není kam spěchat. Časem přijde vše samo. Tohle se stává, když je člověk nervózní a moc u toho přemýšlí a očekává
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.