Nejste přihlášen/a.
Ahoj už jsem to tady řešil a nemohu to najít,tak to musím znova otevřít. Stále bojuji s tím,že se neumím seznámit s ženami i přestože jsem velice komunikativní i zábavný a dělám denně s desítkama lidí.
Trošku nastíním mou situaci: jsem po rozchodu 4 letý vztah a stále se sem tam vídáme a nedokážem se úplně odpoutat - jsme milenci,ale stále to slábne její strany teda já mám spoustu volného času a tím se víc trápím,že jsem sám a snažím se hledat na internetu,ale absolutně bez šance jsou tam stovky holek v mém věku ze Zlínska,ale veškeré seznamky jsou blokované na to aby se musel platit prémiový účet a tisíce,ale když si to zkusíte na měsíc ničemu to nepomůže,že by jste se těm holkám víc zviditelnili.
Nemám tady žadné kamarády,takže se nedostanu do společnosti a jediné místo,kde se setkám s ženami je banka,kam vozím tržby. a ani tam si nedokážu pokecat s těma slečnama i když je vídám každý den už 4 měsíce. vždycky řeknu mějte se hezky nebo hezké svátky a jdu. základní problém o kterém vím a pořád mi to rodina tluče do hlavy je,že nemám přirozený usměv a i nechtěně se mračím a prej tím potencionální slečny odrazuju,ale i když se snažím usmívat a navazovat oční kontakt nikdy se mi to nevede jakobych byl pro ženy nějaky vzduch. V pátek sem byl s kámošema na pivo(přijeli z Brna) a byl tam takový dědek co každého otravoval řešil pořad ženské no a tak když se tak ptal tak mu říkám: Já neumím oslovovat slečny tak mi něco poradte. on mi říka: tkaový hezký kluk nemá ženskou a dokonce se neumí seznamovat? pak tma oslovil 2 mladé holky donutil mě at se s něma seznámím ona si jedna k nám sedla na chvilku a ze srandy kecala 10 minut ,paks eomluvila,že tam mají sraz,že musí za něma.
Dneska mi babička říká to samé a navíc at chodím sám do hospody a seznamuju se aj s chlapama:D no hezké,ale to mi nejde taky oslovit cizí lidi a zkamarádit se musím na to mít čas jako třeba s jedním zákazníkem 3x sem ho viděl a potřetí sem mu už tykal i když mu je 55 a sem dobří známí.
Nevím co fakt dělat když nemůžu s níkým tak zvaně vyrazit na lov. sám se nedonutím vím jak to skončí dojdu k baru dám si 2 piva budu hledět po každé co se mi líbí a pak smutně odejdu,protože ono se samozřejmě nci smao nestane žejo.
Bojím se,že mi bude 30 a sesypu se z toho.
Nezlobte se na mne, ale v té hospodě je ten blok snad i lepší, ne? Já bych seznamovala při zájmových nebo sportovních akcích. (Sportovní, turistické, umělecké kluby/spolky apod.)
doplněno 25.12.13 18:59:Nehledejte důvody, proč to či ono nejde. Naopak hledejte, čemu se lze věnovat v zimě. Co třeba koncerty, divadla, kina, knihovny, ...
S přisednutím nespěchejte, zkraje je podle mne lepší mluvit o tom, co oba dva zajímá (proto navrhuji ty zájmové/sportovní kluby). S lidmi se stejnými či podobnými zájmy se hovor navazuje snáze.
To je fuk jestli v hospode,restauraci,poste nebo zastavce mam to vsude stejny aj na dovolene v Rhodosu bylo tak 20 cesek co se na me aj divaly a ja jim nebyl schopny rict ahoj odkud jsi muzu si prisednout...
nikam se nedostanu chtel sme na wellness- nemam s kym,ted v zime se ani nic neda na lyzich neumim a tam stejne tezko a navic momo muj kraj zejo
Pokud v sobě máte psychický blok, zkusil jste problém řešit s psychologem? Nebo se přihlásit do nějakého kurzu, který se tímto problémem zabývá...? Ono se to opravdu samo nevyřeší, ale na mne působí Váš příspěvek trošku tak, že hledáte spíše výmluvy..Kdo chce, hledá způsoby... Co všechno jste vyzkoušel, abyste blok v sobě odstranil, však nepíšete. Je to často i o tom, co z člověka vyzařuje...Nejen o tom, že je pohledný, komunikativní...Sebevědomí asi moc velké nemáte, na tom bych začala pracovat v první řadě. Pokud Vám dělá potíže říci - ahoj, já jsem ten a ten a Ty? A navázat tak řeč, pak by to chtělo určitě pomoc odborníka...Je to vše o Vaší nejistotě, máte to usazené v hlavě...
doplněno 25.12.13 19:41:Tak ono záleží hodně právě na tom, jaké máte priority...Na jedné straně píšete, že byste rád vyrazil, ale v zápětí hned píšete, že by to byly stejně jen vyhozené peníze. Vy už si předem zdůvodňujete, proč to, či ono, nedělat...Seznámit se člověk může kdekoli, ale Vy píšete, že nedokážete komunikovat sám od sebe...A podle všeho neumíte komunikovat ani tehdy, když se druhá strana o komunikaci snaží jako první. Chápu, že se chcete seznámit s nezadanou, bezdětnou..Ale roky utíkají a za čas budete třeba i rád, když poznáte fajn ženskou a dítě Vám na překážku nebude. I hodně žen si často třeba povzdechne, že narazit na svobodného, bezdětného a fajn chlápka, je dneska problém.Takže vyhledávat příležitost je určitě fajn, ale Vy jí prozatím neumíte stejně využít. Takže nejdříve se zaměřte na ten svůj blok a nelámejte to přes koleno za každou cenu...Ale prosím, berte to jen jako jeden z mnoha pohledů a názorů na stejnou věc.
nechci urazit ten návrh,ale třeba v neděli sme byli schválně v aquaparku a cekal sme,ze tma treba budou nejake makosky,ale nic! same zenske s deckama chlapy s pritelkynema a tak to sleduju na vice mistech nemyslete si,ze se nesnazim heldat prilezitosti.
asi budu muset zacit na tech slecnach v bance snad nereknu neco blbyho abych se nemusel pak mesic stydet. Moc rad bych vyrazil aj sam na diskoteku,ale jak sem psal byly by to vyhozene penize ono nidky sem nemel prilezitost ani pozvat nejakou na panaka clovek si nejakou vyhlidne a za 10 minut vidi,ze tam je stejne s pritelem mam pocit,ze nezadane holky nejsou
Zkoušel jste již seznamku? Tam právě napíšete mimo jiné, že jste nesmělý a jistě se najdou nějaké dívky, které by měly zájem poznat stydlivého mládence. Je určitě pár seznamek, které jsou solidní. Možná to je na další otázku. Já jsem měla dobrou zkušenost ze www.stesti.cz. Ale je to již přes 5let.
seznamky používám 7 let sem tam sem nějakou holku poznal,ale samé mladé a tkaové nevyzrálé do života nepožitelné,ale ty ženy mého věku ignorují na 100% neodepisují,ale prej je to tímže jim napíže 100 chlapů zaráz a ony se nedívají dolů potvrdilo mi to moc holek,že není ani chyba ve mě. Já třeba napíšu? ahoj slečno vypadáš mco sympaticky mohl bych tě poznat? neodepíše,ale přečte si. tak co pak napsat? vnucovat se dál? Párkrát sem to jen zkusil smajlem a napsala dokocne omluvu,že nemohla,ale to jsou vyjímky většinou čistá ignorace. kolika holkám sem už napsal to to jsou néé tisíce,ale desítky tisíc byly doby,kdy sem u toho seděl i 12 hodin denně
jen pro předchozí příspěvek- já,že nekomunikuju,když na mě někdo mluví? to je nesmysl. zaprvé ženy to nedělají , spíš napak ani kolegové se moc nechtějí vykecávat vyloženě musím pobízet at si o něčem povykládáme.
když mi třeba jedna zákaznice co mi nabídla i sama tykání i když tam jsem 4 měsíce a ostatním co jsou 6 let ne,tak tak když cokoliv řekne hned to rozvedu v konverzaci já s tím určitě problém nemám a chci komunikovat s každým
Tak tady si ale hodně odporujete. Základní otázka je, "nemůžu překonat blok v komunikaci se ženami". A tady píšete, že jste konverzujete s každým a zejména s ženami a že s tím problém nemáte. Dokonce Vám nabízí ženy tykání samy. Kolegové se vykecávat nechtějí, ale Vy ano. Tak jsem z těch Vašich informací docela "jelen". Jste si jistý, že Vám jde o tu komunikaci slovní, nebo jinou? To ženská vycítí. Asi byste měl přestat tlačit na tu pověstnou "pilu".
Nechápu co je tady k nepochopení. Když jezdím 2x denně za někým každý den,a zravím se sním a musím s ním mluvit o fakturách,tak a ona mi sama nabídne tykání,tak samozřejmě problém nemám,ale když mám dojít k cizííííí! slečně a říct jí ahoj... a co? chci tě poznat? co říct jako první větu? o to tady jde. s komunikací nemám problém! s navázáním kontaktu nepřekonatelný problém. Jinak jsem ukecaný až moc.
Nezlobte se, ale někdo, kdo dokáže komunikovat bez problémů a je jak sám říkáte spíše ukecaný, nemůže mít problém s oslovením byť neznámé osoby. Mluvím totiž z vlastních zkušeností. Jasně, že bych neútočila na ulici na každého kolem-jdoucího chlapa. Ale není to zapotřebí, protože kdykoliv se ocitnu ve společnosti, ihned se kolem nabalí několik lidí, které neznám a za chvíli si s nimi tykám. Takže problém s navazováním a komunikací nemám a Vy ji nemáte také. Ovšem pokud byste chtěl oslovovat dívky na ulici s tím, že byste chtěl s ní navázat kontakt, tak to už je dnes skoro nemožné. Kdysi dávno ano, byla to jiná doba, jiné mravy a jiné možnosti. Ale psal jste, že na stránkách internetových jste se pokoušel a nevyšlo to dle Vašich představ. Myslím si, že jste to vzal za nesprávný začátek a byl z toho ten předčasný konec. Jenomže v tom Vám nikdo neporadí, to je Vaše osobnost, která dokáže nečím zaujmout, či nikoliv. Na to žádná šablona neexistuje. Ale myslím si, že když to dokážete "naživo", neměl byste mít problém v písemném projevu. Mělo by to být spíše o mnoho snadnější. Nikdo Vás nepřerurušuje a můžete se vyjádřit a "vykecat" dle libosti.
Jestliže ale napíšete jenom to, že byste ji chtěl poznat, tak to nestačí. Rozviňte svůj přirozený intelekt, rozpovídejte se...
Dot sme se pobavil. Jak se muzeme srovnavat? i kdybychom byly stejný pohlavý,tak to nejde! to je dost,ale fakt dost přehané. Já se snad znám ne? vím,že celý život sem nikdy neoslovil ženu za účelem seznámení. A to,že se kolem ženských chlapy točí,protože jich je jak much a použil bych aj spostčí slovo je jasné a logické ne? vždyt mě to říká naprosto každá ženská aj s rodiny jak ji osluvují chlapy a hned někam zvou a bohužel i u partnerek to zažívám. Naopak to absolutne nefunguje pokud chlap neni herec nebo fotbalista ci zpevak.
V zivote se mi nestalo,ze by na me cizi zenska promluvila .. teda ano abych nekecal starsi zeny 50 let klidne si rad pokecam,ale co z toho mam ja potrebuju zenu ve veku 20-30.
Co asi tak psat holce na internetu kdyz se mi moc libi. to napsat muzu,ale napise to kazdej druhej a psat tam nejaky povidky,ze sme si treba vsiml strelim,ze ji bavi rybolov:D tak ptat se hned kde chyta?
Na písemný projev se raději ve Vašem případě vykašlat, v tom máte extrémní množství hrubých chyb a překlepů, které mohou potenciální partnerku odradit. Pokud si někdo po sobě nepřečte co napsal, říká tím vlastně, že na čitatele kašle a to není zrovna dobrá vizitka. Posílat smajlíka je úplná blbost, to dělá plno zoufalců na seznamkách jako na běžícím pásu.
Obecně při seznamování platí, že člověk musí něčím zaujmout. Chlapů, kteří hledají je vždycky víc než holek, takže každá má velký výběr. Na seznamkách jim skutečně chodí klidně stovky odpovědí denně. Je to dané tím, že těch "použitelných" je s přibývajícími roky pořád méně. Jak z toho? Dám příklad. Když na poličce v obchodě bude 10 mobilů různých typů v černé barvě a mezi nimi jeden bílý, každý si prvně všimne toho bílého a má tendenci se o něj zajímat. Nesmí ale zas být třeba fialový nebo z nějakého jiného důvodu neakceptovatelný, odpudivý. Tak funguje reklama - je nutné zaujmout mezi ostatními podobnými reklamami. Takže si prvně uvědomte, co holkám nabízíte, čím zajímavým je můžete oslovit. Není nutné být nějak extra výjimečný, člověk se musí umět prodat. Není nutné oslovovat jen takové holky, které na první pohled 100% odpovídají požadavkům. Každá holka má nějaké kamarádky, známé, chodí do různých společností kde se taky třeba následně dá seznámit.
Můžete si dopředu promyslet a připravit různé konverzační vzorce, tím se dá překonat nepřipravenost a tréma. Zkusit třeba pozvat na nějakou akci (něco si vymyslet, třeba "mám víc lístků", "klidně vem i kamarádky"). Buď nějak zdvořile odmítne, nebo bude souhlasit, nebo navrhne jinou akci, třeba i později. Různými takovými způsoby lze otestovat potenciální zájem. Typ akce lze volit podle jejich zájmů.
Ale prvně si ujasněte vztah s bývalkou. Nepochopil jsem, jestli už to skončilo, nebo pořád trvá. Co tak vím, ženské nemají rády když se o chlapa musí dělit ještě s dalšími.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.