Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Inventura po zkušební době

Od: nk odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,prosím poraďte.

K 26:3.2009 jsem písemně ukončila pracovní poměr ve zkušební době.

Dnes jsem se dozvěděla od kolegyně.že chce zaměstnavatel provést inventuru.Má zaměstnavatel

právo po mě žádat nějaké zjištěná manko,když už nebudu zaměstnaná u jeho firmy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

0x

Po právní stránce nevím.Ale podle mne měl inventuru provést minimálně za Vaší přítomnosti,protože takhle můžete věrohodnost výsledku jeho inventury snadno napadnout.Snad se ještě někdo přidá s názorem.

hodnocení

0x

a měla jste podepsanou hmotnou zodpovědnost a jakou?

nk
hodnocení

Dobrý den,

hmotnou zodpovědnost jsem měla podepsanou jako dohodu o převzetí odpovědnosti za schodek na svěřených hodnotách.

Ale ta zaniká dnem skončení pracovního poměru,t.j. zítra.Může po mě zaměstnavatel chtít ať

se účastním inventury a její zaplacení,když už nebudu jejich zaměstnanec?Děkuji

hodnocení

0x

No tak pokud jste ukončila pracovní poměr k 26.3.2009, je tedy zítřek poslední den, kdy budete v pracovním poměru, a podle mě zcela správně chce zam-tel udělat (zítra) inventuru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]