Nejste přihlášen/a.
Krásnou adventní neděli,
vím, že je to na poslední chvíli, ale bohužel jsem neměla jindy čas. Jsme s přítelem krátce a ani nevím, zda si budeme něco k Vánocům dávat. Koupila jsem mu česko-anglický slovník a fráze se základní českou gramatikou, stále si zapisuje česká slova, tak jsem myslela, že mu tím udělám radost, i když teď se mi to zdá spíš trapné. Dál dostane Jacka Danielse limitovanou vánoční edici a myslela jsem, že mu koupím šálu, ale kamarádky podotkly, že to je celkem nuda. Přesto jsem dnes šla nějaké šály omrknout, ale značky co nosí jsou v úplně jiné finanční relaci než co se pohybuji. Za cenu té šály by byla celkem dražší kabelka, takže asi tak. Kámen úrazu, přítel je bohatý, nosí jen značkové oblečení, miluje Jacka Danielse, fotbal (hlavně Manchester United, ale od Manchesteru už má úplně všechno od hrnku po ponožky), hodně kouří (popelník ani zapalovač mu dávat nechci!), má rád černou hudbu. Zítra je poslední den do Silvestra, kdy nejsem v práci a mohu něco koupit, vím, že bych asi měla vymyslet sama a že z mých indicií někoho jen tak něco nenapadne, ale kdyby náhodou...
Já si myslela, že dát dárek není jen o penězích. Letos to nestihnete ale dobrý dárek pro bohatého přítele co vše má je lehce erotický kalendář vlastních fotek.
Já takový dárek před lety dostal a narozdíl od vlasatce mě docela potěšil.
(profesionální fotografku a grafika beru samozřejmě jako profesionály a nic si nedomýšlím...)
Dobrý den, první co mne napadá, je to, že Váš přítel není českého původu. Zkuste darovat třeba něco "echt" českého. Jenom zatím nevím, co byto to (kromě piva) mělo být. No, možná ten soudek piva, ale asi jsem moc nepomohl. Jinak si myslím, že podstatnější je to, že od Vás dárek dostane, než jeho hodnota. Pokud je normální, tak to tak pochopí. Zdravím!
Já myslím, že to co jsi mu koupila bohatě stačí, zvlásť když jste spolu krátce..to pití mu jistě udělá radost..a ten slovník snad taky, nic dalšího bych nepořizovala..aby se zase nezalekl, že ho nějak moc zahrnuješ dárkama a že si ho tím hceš nějak pojistit..a taky nemůžeš vědět, co on dá tobě, aby to pak nebylo trapné že on dá tobě třeba jen nějakou blbost a ty jemu drahé pití a ještě knihu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.