Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevidim do sebe

Od: david2458754 odpovědí: 6 změna:

Mám takový problém když jsem se zamyslel tak jsem zjistil že počet mých opravdu dobrý kamarádů co s nima vyvádim takové ty ,, blbosti pro zábavu , sem tam něakej ten večírek atd... že mam asi tak nanejvýše 3. Říkam si tak dobrý nic mi nechybí ale potom si řikam že to je oproti jíným co znám hodně málo. Nejde mi o počet ale připádá mi jakobych byl omezený a něaký jiný i když mi nic nechybí a připadám si jako trošku jiný.

Je to normální nebo je to špatně?

Možná vám to bude připadat jako výmysl choré hlavy ale líp jsem to formulovat nedokázal.

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já se celý život stěhoval, takže nemám kamarády ze školy, z další školy, z vojny, z několika zaměstnání atd. Teď už jsem sice pár let na fleku, ale všichni jsou zase mladší a mají starosti o přežití. Takže vaše tři dobrý kamarády vám fakt závidím!

joolie*
hodnocení

2x

souhlasím s první odpovědí. Nestihl byste jim být kamarádem, takže buďte rád. Jediná otázka, co by vás měla zajímat, je, jestli jsou ti tři dobří kamarádi PRO VÁS. Jestli ne, tak si najděte jiné, protože pokud vám tito tři nestačí ke spokojenosti, je orpavdu možná něco špatně. Mohl jste se změnit a teď hledáte něco jiného, není na tom nic špatného, pokud byste kamarády vyměnil za jiné :)

hodnocení

0x

Je to normální.

Normální mi nepřijde mít 1000 kamarádů, ale když něco potřebujete, nenajdete ani jednoho. Co vlastně znamená mít hodně kamarádů? Mně se to jeví jako dost povrchní: mnoha kamarádům byste nestihl být Vy dobrým kamarádem. A pokud si připadáte trochu jiný než ostatní, není na tom taky nic divného (pokud ovšem nejste asociál).

hodnocení

0x

Já teď zrovna nemám žádnou kamarádku, protože střídám zaměstnání. Třeba jsi typ, co má málo kamarádů. Taky mě to dřív trápilo, že mám jen dvě kamarádky a psycholog mi řekl, že jsem typ, co má málo kamarádů. Lepší je nemít žádnou než kamarádku, co ti bere sebevědomí nebo dělá podrazy.

uska*
hodnocení

0x

Je třeba rozlišovat kamarády a pouze známé osoby. Máte tři kamarády a to je výhra. Na kamaráda se mohu obrátit s čímkoliv a kdykoliv a pokud je to v jeho možnostech, tak pomůže. Pak je ten zbytek a to jsou známí, kde si vůbec nejsem jista, zda by bylo vhodné se s něčím na ně obrátit a jak by reagovali, nedokáži odhadnout.

Vy buďte dobrým kamarádem pro ty tři, víc byste stejně nezvládl. O povrchní kamarádství nikdo zájem nemá.

figurek*
hodnocení

0x

Je to úplně normální.

Skutečně dobrých a spolehlivých kamarádů je vždycky hodně málo. Jestli máte tři pak jich máte ještě docela dost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]