Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekvalifikace na kadeřnici

Od: moncaxy odpovědí: 1 změna:

Aktuálně jsem na mateřské dovolené, jsem vyučená v pohostinstvý s tím že jsem si na konci ZŠ myslela že mě to bavit bude, no nebaví. Baví mě ale kadeřnictví a tak přemýšlím o rekvalifikačním kurzu, dokonce jsem si něco málo zjištovala na internetu a začínající podnikatelé mají šanci dostat něco jako grand několik tisíc Kč na začátek podnikání a právě toho bych chtěla využít a rozjet svoji živnost. Myslíte že mám šanci?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

Ano je možné dostat na začátek peníze od uřadu práce na začátek podnikání ALE musíte předložit biznis plán poměrmě podrobní (uspěšní má rozsah 124stran a víc) dále jde před komisi která zkoumá zda potenciální firma má šanci být životuschopná .Když uspěšně projde dostanete dotaci (její výše se odvíjí od indexu nezaměstnanosti-to znamená čim vyšší index je tím dotace je vyšší)

Dotaci mužete použít na zařízeni (např.křeslo,holící strojek atd.)nikoliv na zaplacení nájmu,drogerie atd.Pokud přímete tuto dotaci nemužete být určití čas zpět zaregistrovana v evidenci nezaměstnaních (tato doba je ruzná max.2 roky od podpisu

doplněno 22.12.13 15:20:

A na rekvalifikaci se dostat je teměř nemožné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]