Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piste co mam delat

Od: katerinaburesov odpovědí: 5 změna:
prosim poradte mi moje matka je silena uplne..zacala hodne chlastat a kdyz dojde z hospody tak je opila a zacne vsechny doma otravovat proste dela bordel.bydlime u stryca a i on to uz nemuze vydrzetco ona dela:(( je to proste hrozny.neberu ji uz ani za matku nechova se tak...moji sestru ma rada ale me ne.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když se Ti nelíbí žít s mámou, pak máš jistě otce. Pokud je Tvá máma opravdu tak nemožná, ať si Tě k sobě vezme druhý rodič. Tam budeš třeba spokojenější..Anebo někdo jiný z příbuzenstva. Stačí zažádat si Tě do své péče.. Otázka ovšem je, zda Ti jinde bude opravdu lépe a zda jsou problémy skutečně tak závažné...

doplněno 22.12.13 00:37:

Je zde možnost obrátit se na OSPOD - orgán sociálně- právní ochrany dětí se závažným problémem. Ovšem chce si to důkladně rozmyslet, protože, pokud se to nezakládá na pravdě tak, jak je to zde podáváno, může to mít negativní dopad jak na dítě, tak na rodiče..Pokud na mámu opravdu není spúolehnutí, pak by to měl řešit táta. Jsi přece také jeho...

doplněno 22.12.13 00:59:

Nenapadlo Tě, že k tomu může mít máma důvod? Ty to bereš jen ze své strany...Podívej se na to i z té její. Že Ti něco zakazuje, je podle mne v pořádku. odpovídá za Tebe a jistě má o Tebe i obavy...Co kdybys jí nejdříve řesvědčila o tom, že je na Tebe spolehnutí, že Ti může důvěřovat...? Proč Tvá máma sahá po alkoholu? Snaž si s ní o tom promluvit a třeba i jí pomoci..Kdy jsi jí naposledy řekla, že jí máš ráda? Odsuzuješ jí, ale tady nikdo nedokáže takto posoudit, jestli je to právem, nebo se na to díváš jen ze své strany a cítíš se ukřivděná, či odsunutá...Popřemýšlej o tom, jestli je Tvá máma skutečně tolik špatná, že s ní nechceš dál být. A pak to teprve řešte...Abys nebyla nakonec odebrána z její péče, nikdo jiný Tě nechtěl a Tys neskončila v děckém domově..Na to buď, prosím, opatrná...!

doplněno 22.12.13 01:19:

Ale tady píšeš něco jiného...Že se starají o Tebe oba rodiče...Dle toho bydlí táta s vámi, když čekáš, až přijede domů a odveze Tě do nemocnice...Viz vlákno:

poradte.cz/...

katerinabureso
hodnocení

je to vazny.uz sem o tom s tatkou mluvila ale ted si me do pece vzit nemuze ma ted problemy s bytem..chtela jsem byt s tatou i on to chce protoze vi jaka je...ale nechci prit o moji sestru a o stryce ktery se o me stara 6-7let...stryc je meho tatky bratr.bojim se jen tech dvou veci.stryc ju uz chtel nekolikrat vyhodit s baraku ale nemuze to udelat protoze by jsme nemely kam jit ja a sestra o mamu prej nejde.!
katerinabureso
hodnocení

ze mi neco zakazuje je v poradku?rekla bych ze nektere veci jo..
ale aby mi zakazovala sveho vlastniho stryca kdyz snim bydlim a pomaha mi ze vsim! uz dlouho jsem ji nerekla ze ji mam rada od te doby co nam zacala ublizovat!proc mi zakazuje jezdit k tatkovi?proc m vzdycky skazi den kdyz vidim ze se bavim...a kdyz je matka a ma se starat proc chodi do hospody a me rekne tady mas sestru a chod topit! a pak dojde dom zacne po vseckych rvat bezduvodne.ona me bere tak ze ja sem buresova po tatkovi i misa a vzdycky mi rekne toto je moje dcera?cela buresova po ostatnich buresu...lucku sestru ma rada protoze ma prijmeni po matce jinak ja mam jinciho tatku a sestra jinciho
katerinabureso
hodnocení

tatka to uz resil i pres misu (to je stryc ten misa) ale ona si neda rict...babicka taky rekla mame ze pokud se nezlepsi tak ze zavola socialku!ale porad ju to nepreslo je to horsi a horsi zakazuje me abych se bych bavila s miaou takze doma se snim bavit nemuzu a chodim do hasicu a tam je i misa a i to me zakazuje protoze tam je on...:((i s prateli kteri ju dobre znaj me zakazuje.uz to sni takhle trva dost dlouho nejakych 3roky :((
katerinabureso
hodnocení

ano to byl tata u nas na navsteve u sveho Bratra misi...chtel me videt tata :)zitra k nemu pojedu teda pokud mi to matka nezakaze!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]