Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubní korunka vs reklamace

Od: animus odpovědí: 4 změna:

Ahoj,dnes mi byla definitivně nasazena zubní korunka, doma jsem zjistil, že je z vnitřní strany korunky taková boule, je možno ji reklamovat? Když se sundá, dá se znovu použít?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

0x

Samozřejmě, že se dá reklamovat, čím dřív tím líp. Možná půjde jen zabrousit, zaleštit - zubař si s tím poradí. Definitivní korunka se skoro vždy při sundavání zničí, ale to je problém vašeho doktora.

animus
hodnocení

Zašel bych tam hned v pondělí, korunku definitivně přicementoval, doma jsem zjistil, že z vnitřku je boule a ta mi vadí. Nevíte, zda to budu muset znovu platit korunka stála necelých 6 tis? Není to blbé to jít, co když řekne, že jsem to měl říct, než ji přicementoval?

To je dobře, že na to, abyste si zvyknul nebo nezvyknul, máte dva dny. Někdy se jedná o milimetr a v puse se to tváří jako boule. Zubař vám ji určitě snímat nebude. Obrousí, zahladí, přibrousí protilehlý zub a bude dobře. Uvidíte. ;)

asdd

Brousit do zdravého zubu kvůli špatně udělané korunce bych si opravdu nenechal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]