Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Superslevy.net - komunikace s PČR a žaloba

Od: vaclavpozivil* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, nejdříve chci poděkovat tomsovi, že otevřel 16.12. se svými pochybnostmi předchozí diskuzi a otevřel mi tím oči. Sice pozdě, ale přece. Díky jeho dotazu jsem se dostal na telefonní kontakt přímo na Borovcovi, kteří mi potvrdili, že jde o podvod. Přesně 13 minut před tím hovorem jsem dostal ze Superslev sms, že mi zboží dovezou 19.12. ... taková ironie ... no

... asi by chtělo proti těmto podvodníkům postupovat pokud možno co nejjednotněji. Podvedených je dosti, jak je vidět v předešlé diskuzi a z mých dnešních informací od policie. Spis je veden ve Vsetíně nikoli v Pardubicích. Do Pardubic podávali oznámení Borovci, jejichž jménem se podvodníci prezentovali.

Já podával oznam dnes brzy ráno a dostal jsem i kontakt na konkrétního vyšetřovatele ve Vsetíně.

Abychom je všichni neotravovali jednotlivými dotazy, bylo by ideální, kdyby se našel někdo přímo ze Vsetína nebo z nejbližšího okolí s pevnými nervy, kdo by dotazy za podvedené pokládal a zpětně by odpovědi mailem hromdně rozesílal.

Klidně bych se nabídl, času moc nemám, a hlavně jsem z druhého konce republiky. Ale část jednoho dopoledne týdně tomu můžu navěnovat.

vaclav@pozivil.cz

výtka
Upozornění od sys clayman 20. 12. 2013 15:35:21
pro ostatní uvádím odkaz: poradte.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vaclavpozivil*
hodnocení

... a hned si odpovím sám (po konzultaci), nejde to, kvůli maření vyšetřování ... :( smůla ...

ladislav*
hodnocení

0x

Taky jsem naletěl, určitě bych se přidal k žalobě :(

josefp*

Dobrý den,

taky jsem nletěl a stálo mě to 11 tis. Zítra půjdu n PČR, ale moc si od toho neslibuji. Kadopádnšě se pak podělím jak jsem dopadl. Jinak jsem z Jižních Čech a přikládám kontakt; jpansky@seznam.cz

ladislav*

můj kontakt je ladislav.laus@seznam.cz, dnes se pujdu ještě zeptat do banky GE money bank, protože u ní mám také účet a zajdu na PČR

josefp*
hodnocení

0x

Dobrý den,

tak jsem dnes podal žalobu, ale mocsi od toho nesibuji.Ještě napíšu do banky GE, kam jsem převedl peníze, ale poslal jsem je již 11.12. takže také asi není co očekávat. Právě jsem si všiml, že už je web zablokovaný.

Pokd máte někdo zkuenosti somadnou žalobu a myslíte si, žeto stojíza to, dejtevědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]