Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kašle na mě holka

Od: surao odpovědí: 16 změna:

Je mi 17, me holce taky. Jsme spolu asi 7 mesicu.

Mam takovy problem, ona se ke me chova pred lidmi jak kdyby me neznala, kdyz jsme sami tak je mila a normalni. Kdyz se s ni domluvim, ze se sejdem, tak sem na tom miste a ona tam neni, tak cekam 20 minut, pak ji volam a ona rekne ze na to zapomela. Kdyz si s ni pisu nebo volam, tak jsem ji jednou rikal, proc se tak chova? A ona na to: ty furt resis neco dokola a nedokaze mi odpovedet. Ale k lidem, kamaradum, vsem jinym se chova uplne normalne, ale ona to tak najednou, pred mesicem mi rikala jak me nemiluje ,furt mila vsechno. Ja jsem furt normalni, v vsem ji vyhovim atd. Ted mi rika taky ze me miluje ale nevim proc se tak chova hnusne? Ptal jsem se ji na to, ona proste neumi odpovedet. Mam chut ji jednu ubalit za to (samozrejme to jen tak rikam), proc ke vsem normalne a ke me takhle. Nic jsem neudelal, samo od sebe to tak zaclo. Posledni pusu mi dala tak před měsícem. Jindy ji furt dávám já, ale ona nikdy sama nepřijde, neobejme, nedá pusu. Já se tak trochu vnucuju se mi až zdá. A kdyz ji to reknu tak ona, proc by ses vnucoval? Nevunucujes se..

ale to vsecko posledni mesic takhle funguje...

Nevite nekdo co s tim? Ja miluju ji a ona me ale chova se blbe. Problemy zadne nema se skolou nebo tak... Chcu s ni neco resit a ona na to, ze furt neco resim do kola i kdyz to resime poprve nejakou danou vec..

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Člověk, který miluje, se takhe nechová.

Nemiluje tě, ať tomu věřím, nebo ne.

doplněno 20.12.13 17:20:

JO, a takový ty kecy, jak by se sesypala, kdyby ses s ní rozešel, jsou opravdu jen kecy. Zřejmě slečna nechce být sama (před kamarádkami), a ty jako hodný pejsek uděláš všechno, co ona chce, tak proč by se tě měla zbavovat?

Chlape, vezmi hrdost a rozum do hrsti a nechovej se jako ubohý podpantoflák.

surao
hodnocení

Když ji řeknu, že se mi něco nelíbí tak ona: to je tvuj problem: chova se ke me jak k debilovi, ale me uz to nebavi,neco se nelibi mi a ona na to rika: nechces? nechod... Ale podotykam ze me miluje.. to vim jiste

uska*

to vím jistě - víte prdlačky. Milující člověk se takto nechová. Takže se nevnucejte, nevolejte jí a vyčkejte. Já to vidím na rozchod, možná se pletu, třeba se holka chytne za nos, sepne jí mozek a pokud vás miluje, tak se omluví a přijde za vámi.

surao
hodnocení

Rika mi, ze sem jeji psychicka jedina podpora, vubec nevim proc. :O, Ze by se sesypala kdybych se s ni rozesel,

joolie*

no v tom případě si na tobě vylejvá svoje problémy, proto s tebou taky je, jinak už by se s tebou asi rozešla... Mrzí mě, že ti to takhle říkám, ale chci být upřímná. Podle mě si zasloužíš opravdu moc hodnou holku, která tě bude milovat doopravdy, jako ty miluješ ji teď. Rozejdi se s ní.

hodnocení

0x

A proč chodíte s někým, kdo se k Vám neumí chovat pěkně? Je to pro Vás ztráta času. Nedoprošujte se a nenechte se sebou orat. Ona se k Vám chová tak, jí to dovolujete. Říká, že Vás miluje, ale chová se úplně jinak. Řekněte jí na rovinu, že tohle nemá smysl, že se Vám nelíbí, jak se vůči Vám chová a najděte si jinou.

doplněno 20.12.13 13:21:

Kdyby Vás milovala, pak by s Vámi jednala úplně jinak. Je vidět, že si je příliš jistá tím, co k ní cítíte..Bylo by zajímavé zjistit, jak by se chovala, kdybyste jí začal oplácet stejnou mincí...Ale to už není láska...

doplněno 20.12.13 13:37:

Pokud se změnila, tak jen ona Vám může říct důvod. Pokud s Vámi odmítá konunikovat a její odpovědi jsou ledabylé, pak se zamysleta nad tím, jak dlouho si to chcete nechat líbit. Ona zapomene na rande, nechá Vás čekat zbytečně, pusu Vám sama nedá...A Vy tvrdíte, že Vás miluje? Přiznejte si pravdu - není to tak! Ale samozřejmě záleží jen na Vás - pokud se takovéto dívky chcete držet, pak si to dejte dál líbit. Však ona to moc dobře ví, že přijdete vždy první, držíte se jí a že Vás vždycky nějak odbude...Ale to Vy zřejmě slyšet nechcete. Takže jí milujte dál a prostě se smiřte s tím, že se k Vám chová tak, jak se chová. Berte jí se vším všudy i s jejím ošklivým jednáním vůči Vám, nebo jí jasně dejte na jevo, že vše snesete jen do určité míry...

surao
hodnocení

Neni to tak lehke, se odmilovat. To jsem si taky rikal, ze kdo se ke me chova hnusne, hned ho poslu nekam. Ale to nejde, ale jako kdybych ji to takhle rekl, treba by se zalekla a prestala by, jestli me opravdu miluje.

surao
hodnocení

Ale ona se chovala jinak, kdyby se tak chovala od začátku tak na ni kašlu. Přece ji nedám kopačky jen kvůli nějaké slabosti třeba. Ale nic mi neřekne, tak už nevím no. Hledám způsob.

hodnocení

0x

nemiluje te , hraje si stebou , je stebou jen kdyz ona chce , to neni kamo laska ...

kami95
hodnocení

0x

Napadá mě jen, že už tě prostě nemiluje, jen neví, jak to říct, nebo zatím jiného nemá, tak má aspoň na zábavu tebe..ale nemiluje tě určitě..jelikož jsem taky holka tak vím, jak se k partnerovi chodám, když jej miluji..jinak nesmutni, nejsi na to sám, prožívám zrovna podobnou situaci..zkus se jí týden neozvat a pokud se neozve ona sama, máš jasno..bolí to ale jiná cesta asi není..

zuz*
hodnocení

0x

Souhlas s ostatními... Možná se zkus poptat svých dobrých přátel co o Tobě povídá před svými kamarádkami... Promiň mi za ta slova, ale možná se Ti díky jejímu chování smějou...Jsi její pejsek...

Pokud někdo chce lhát...tak si vše naplánuje a ´´vymyslí´´ tak,aby tomu druhý věřil...

Napadlo me...nech si někde poblíž u ní mobila ..zapni si pro nahrávání záznamník...a odejdi...třeba se ´´něco´´ dozvíš...

Nejspíše potřebuješ vědět, že Tě nemiluje...Tvůj rozum to již víš..proto píšeš...srdci to dojde později...Je to těžký vím...

Podle mě, když o ni budeš ztrácet zájem...naoko se k Tobě vrátí...aby oživila svého ´´pejska´´... pokud se však nebudeš chtít vrátit do starých kolejí...hned Tě odkopne...a začne Tě pomlouvat...

To se v těchto Tvých letech stává...Hodně zdaru...:)

amadeus*
hodnocení

0x

Odpověď pro všechny mladé muže, kteří ještě nemají dost zkušeností, aby na to přišli, nebo jsou příliš naivní a stále doufají...

Žena, která sebou nosí velké psychické bříme (něco se jí stalo v dětství), nebo má psychickou vadu, kterou nemůžete vystát, musíte opustit. Taková se nedá předělat, nelze na ni aplikovat logiku, nelze ji vyléčit. Snahou dosáhnete jedině toho, že si sami užete nějaké bříme. Je to možná kruté, ale opravdu žádná za to nestojí. Na světě jsou miliardy žen, vždycky lze najít nějakou lepší. To samozřejmě platí i pro opačné pohlaví.

surao
hodnocení

Ano, nějaké psychické problémy v dětství měla, nenechá na sebe skoro ani sáhnout ode mě. Říká že to je zlozvyk uhýbat před lidma. Řekl jsem jí, že jestli se nezačne chovat tak, jak si zasloužím a tak normálně, jako před pár měsíci, tak že ji dám pěkný dárek na Vánoce v podobě rozchodu. Úplně změnila chování, taky jsem jí řekl, že si nenechám srát na hlavu jako do ted, ona nevěděla co říct. Odešel jsem a řekl, at si to promyslí. A ted pořád píše, že se mi omlouvá a že byla na mě hnusná ani neví proč. Taže jsem jí řekl, že pokud se něco takového bude opakovat, z fleku jsem připraven ji dát kopačky.

amadeus*

A to taky není dobře... ačkoli kdo ví. Na druhou stranu já mám s nahlas vyslovenými ultimáty špatné zkušenosti. Ve chvíli, kdy je někdo dá mně, okamžitě přejdu do protiofenzívi (a vztah ukončím) a v případě, že je dávám já, dopředu vím, že už to stejně nemá smysl. Každý má svá ultimáta, ale je lepší je neříkat nahlas. Získávám dojem, že je slečna ve vztahu s vámi spíš kvůli strachu ze samoty (to je u raněných dušiček poměrně obvyklé). Pokud máte ochranářské sklony a nekonečnou trpělivost, třeba vám to vyjde.

pfpetr*

moc to řešíš ! Jednoduše otoč karty Nevolej jí nepiš ,pokud se ozve tak bud milej na rande přijd pozdě nebo se chvilku před ním omluv že nepřijdeš . lépe zavoláním ne sms. Za chvilku jí to dojde a nebo ti skončí trápení . Proboha je ti 17 a klidně bys mohl stíhat denně tři rande a místo toho se takhle trápíš . Začni žít a ne přežívat

zuz*

Také si nemyslím, že ultimata jsou ty pravé...pokud k nim dojde...může to být otázka času, kdy se opět poruší...Lidé se nezmění pokud si mi přejem, ale pokud to chtěji sami... Ta dívka..má problémy..a může ji pomoci pouze ten...koho bude respektovat...Vy to bohužel nejste...

Doporučil by si promyslet vše, co chcete udělat...a hlavně neříkat vše, co si myslíte...Spíše se pokuste více naslouchat ´´proč´´ aby jste se ze svých chyb poučil pro příště vztah... Když to vemu ze své zkušenosti...holky nemají moc rádi, pokud partner je ´´moc´´ hodný...asi si myslí..že s hodným partnerem mají povolení mávat...Je to o osobnosti...

Také souhlasím s tím...že od problémové dívky ruce pryč...Její problémy na Vaši hlavu.., které nevyřešíte...

Možná je to Vaše první dívka...Věřte, že dívky jsou a i nejsou křehké osobnosti...sedňete na jinou motorku a ujíždějte!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]