Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ruční výroba přívěšků

Od: d01 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den , je mi 16 let, jsem zručný a baví mě práce s kovy (případně dřevem). Napadlo mě spojit zabavné z užitečným a přivydělávat si výrobou přivěšků z kovu (případně i dřeva) např. (motýl,zajíček,srdíčko,kost a další tvary.) Kdyby jeden takový přívěšek stál třeba 100 Kč (nebo více podle složitosti a materiálu) tak by to šlo ne? Někde na internetu potom prodat. Co si myslíte?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkušenosti získáš třeba na www.fler.cz

fam
hodnocení

0x

Tady pani donáší výtvory dcery - náušnice a přívěsky z umělé barevné hmoty. Většinou realistické berušky, slunečnice... Vybírá za to od 50 do 150 Kč. Osobně jsem už ve věku zlata a nekupuji toto, je to pro mladé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]